Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: DENMARK
Om os

Kort om CHG-MERIDIAN-koncernen

Den internationale CHG-MERIDIAN-koncern har planlagt, implementeret og finansieret skræddersyede teknologiinfrastrukturer siden 1979. Læs mere om en koncern i stærk vækst.

Hvem er vi?

CHG-MERIDIAN Group hjælper sine kunder med at styre og finansiere teknologiprojekter og processer. Næsten 1.200 medarbejdere i 28 lande er ansvarlige for en teknologiportefølje til en værdi af € 7,5 mia. (2020) inden for IT, industri og sundhedsteknologisektoren. Vores hovedkvarter er i Weingarten, Tyskland.

Fra finansiering og indkøb til brug og remarketing har vi teknologistyring og finansieringskompetence til at tilbyde end-to-end-løsninger, der er digitale og bæredygtige. Vi opererer også uafhængigt af banker og producenter. Vores kunder inkluderer store virksomheder, SMV'er, den offentlige sektor og hospitaler. Vi udvikler blandt andet skræddersyede ledelseskoncepter og finansieringsstrategier til den digitale arbejdsplads (IT), til intelligent flådestyring (industrielt udstyr) og til fleksibel finansiering af hospitalets infrastruktur (sundhedsteknologi).

Vi har styret vores kunders teknologiinvesteringer i mere end 40 år og dækker nu hele livscyklussen fra indkøb og brug til sletning af data, renovering og remarketing i vores to teknologicentre i Tyskland og Norge. Kernen i vores forretningsmodel har altid været baseret på begrebet cirkulær økonomi.


Fra 2021 vil CHG-MERIDIAN være kulstofneutral. For at opnå dette undgår, reducerer eller udligner den alle CO₂-emissioner, der genereres af dens forretningsaktiviteter.

Publikationer

Corporate Report 2020
chg_report_2020_en
Corporate Factsheet 2020
chg_report_2020_en_2
Sustainability Report 2020
chg_sustainability_report_2020_en
Sustainability Factsheet 2020
chg_sustainability_factsheet_en_front_2

Hvad definerer os?

Erfaring

Vi kender vores kunders behov og har robuste benchmarks. Vi har planlagt, implementeret og finansieret tilpasset teknologiinfrastrukturer siden 1979. Gennem adskillige kundeprojekter har vi opnået en uvurderlig erfaring, der kommer vores kunder til gode.

Kompetence

Vi kombinerer kommerciel og teknologisk kompetence og er det samlende kontaktpunkt for vores kunder. Vi møder CFO og CIO i øjenhøjde og hjælper begge parter med at opnå større effektivitet. Vores eksperter er primært strategiske konsulenter og dernæst driftsorienterede supportere.

women in an office shaking hands with a man smiling
Man presenting and pointing at a TV screen
Man in a suit sitting outside on a laptop
Woman in a suit on a mobile phone while outside

Uafhængighed

Vi er neutrale og helt uafhængige af producenter og banker. Derfor kan vi tilbyde vores kunder individuel og objektiv rådgivning. Vi støtter vores kunder i implementeringen af deres nye teknologi med et blik udefra, og derudover kan vi levere den passende finansiering.

Internationalt orienterede

Vi er til stede i 28 lande og arbejder med mange projekter i internationale teams sammen med lokale partnere og et internationalt netværk af banker. Derfor kan vi implementere integrerede koncepter for vores kunder på tværs af landegrænser.

INNOVATION

Vi styrer teknologiske infrastrukturer holistisk, brugerorienteret og digitalt. Vi betragter altid hele teknologiens livscyklus og udvikler løbende vores serviceportefølje. Vores største motivation er vores kunders behov og ønsker. 

Bæredygtighed

Principperne bag cirkulær økonomi ligger dybt i vores DNA og har igennem årtier været med til at forme vores forretningsmodel. Vi er opmærksomme på vores økonomiske, miljømæssige og sociale ansvar og tilpasser vores forretningsaktiviteter til bæredygtig og rentabel vækst. Kun på den måde kan kunder, medarbejdere og fremtidige generationer stole på os som et solidt og ansvarligt selskab.

man wearing a VR headset
Woman in front of wooden, leafy background looking into the distance

Oliver Schorer
Member of the Board of Management, CIO

CV

Dr. Mathias Wagner
Chairman of the Board of Management

CV

 

Frank Kottmann
Member of the Board of Management, CSO

CV

 

Ulrich Bergmann
Member of the Board of Management, CFO

CV

BESTYRELSENS ROLLE

De seks permanente medlemmer af bestyrelsen i CHG-MERIDIAN-koncernen har vigtige roller, de skal udfylde. De overvåger ledelsen af selskabet, udpeger medlemmer af direktionen og godkender vigtige forretningsplaner og -beslutninger.

Medlemmer

Jürgen Mossakowski
Chairman of the Supervisory Board

Peter Horne
Deputy Chairman of the Supervisory Board

Frank Gelf
Member of the Supervisory Board

Luz Kling
Member of the Supervisory Board

Meltem Onursal
Member of the Supervisory Board

Jürgen Scheftschik
Member of the Supervisory Board

Selskabsledelse

Adfærdskodeks og whistleblower-ordning

CHG-MERIDIANs adfærdskodeks beskriver de grundlæggende principper i vores virksomhedskultur. Derudover forventer CHG-MERIDIAN, at såvel medarbejdere som forretningspartnere indberetter de compliance-brud, de bliver opmærksomme på.

HOVEDKONTOR

image of CHG-MERIDIAN's headquarters from the outside

HOVEDKONTOR I WEINGARTEN

CHG-MERIDIAN AG
Franz-Beer-Strasse 111
88250 Weingarten
Germany

Tel. +49 (0)751 5030
Fax +49 (0)751 50366

Email: info@chg-meridian.de
Website: www.chg-meridian.de

KONTAKT

Har du spørgsmål om og til CHG-MERIDIAN? Henvend dig direkte til dine kontaktpersoner, og kom videre. Vi ser frem til at høre fra dig.

Espen Ludvigsen

Vice President Sales Denmark