Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: DENMARK

Bæredygtighed

Principperne for den cirkulære økonomi er dybt indlejret i vores DNA og har formet CHG-MERIDIANs forretningsmodel i årtier.
Vi ser os selv som en del af samfundet, og vi spiller en aktiv rolle gennem samfundsprojekter og initiativer i regionen.

Bæredygtig teknologiledelse som kernefokus

Hos CHG-MERIDIAN er vi klar over, at kun bæredygtige forretningsmodeller kan være succesrige i det lange løb. Det handler om at bevæge sig væk fra en lineær økonomisk model, hvor produkter fremstilles, bruges og derefter kasseres og hen imod en cirkulær model, der fokuserer på reparation og genbrug. Derfor betragter vi end-to-end livscyklusstyring som en af ​​vores tids største udfordringer - og som kernen i vores virksomhed.

man and woman sitting on a bench in front of a bush

Principperne for cirkulær økonomi i vores forretningsmodel

Mangel på ressourcer og klimaændringer er vigtige emner i vores samfund, og de tvinger virksomhederne til at tage nye tilgange. Samfundets overgang til en cirkulær økonomi er resultatet af en forsinket tankegang. Hos CHG-MERIDIAN er dette en måde at tænke på vores forretningsmodel og har formet vores handlinger i årtier.

Styring af livscyklus

Vi understøtter vores kunder i hele deres livscyklus med deres tekniske udstyr, fra finansiering og brug til certificeret datasletning, renovering og remarketing.

city highway at night
PC being refurbished

Teknisk renovering af brugt udstyr

Vi har renoveret brugt udstyr i vores teknologicentre i de sidste 20 år. Enheder gennemgår visuel og teknisk renovering i overensstemmelse med principperne for grøn it. Vi har også et globalt netværk af certificerede renoveringspartnere, der renoverer udstyr lokalt til de højeste standarder. Vi er stolte af vores 96 procent renoveringsgrad. Men hvad med resten? Alt udstyr, der ikke kan genbruges, returneres bæredygtigt til materialecyklussen gennem vores certificerede genbrugspartnere.

Sikker sletning af data

At foretage en certificeret datasletning af brugt udstyr er vigtigt, hvis det skal genbruges i den cirkulære økonomi. Hos os begynder datasikkerhed med at vælge udstyr og klassificere sikkerhedsniveauer. Uanset om det er SSD, hybrid- eller flashhukommelse i bærbare computere, tablets, smartphones eller endda printere, kopimaskiner og multifunktionsenheder, tilbyder CHG-MERIDIAN en nøjagtig og omkostningseffektiv sletningsløsning. Dette sikrer, at data beskyttes, når udstyr genbruges.

people sitting down in an office with a field in the background

Remarketing

Genom att professionellt renovera och återmarknadsföra IT-utrustning kan vi förlänga livslängden på begagnad utrustning. Vi har också ett internationellt nätverk av certifierade partners. År 2020 såldes hela 880 000 enheter vidare på andrahandsmarknaden. Var och en gör skillnad och sparar värdefulla resurser.

carbonzero

Sammen med foranstaltninger til at undgå og reducere CO -emissioner er kompensation et vigtigt skridt, der sætter virksomheder i stand til at arbejde mere bæredygtigt og yde et positivt bidrag til at begrænse klimaændringerne. Takket være carbonZER0, vores nye udvidede finansieringsløsning, kan vores kunder betale for at kompensere for alle CO-emissioner fra deres IT-udstyr. Denne finansieringsmulighed er tilgængelig internationalt, og de genererede penge bruges til at finansiere certificerede projekter, der har til formål at bekæmpe klimaændringer. Det månedlige leasinggebyr stiger kun marginalt.

VÆRDIER, VI STÅR FOR

Rethink

En end-to-end tilgang til livscyklusser gør det muligt at genoverveje traditionelle forretningsmodeller og indkøbsprocesser med hensyn til bæredygtighed.

Recover

Vores certificerede eraSURE-sletning af data forbereder udstyr til genbrug ved at bringe det tilbage i dets oprindelige tilstand.

Preserve

Ved at renovere brugt udstyr yder vi et påviseligt bidrag til bevarelse af naturressourcer.

Extend

Vores omfattende remarketingoplevelse giver os mulighed for at øge levetiden for teknologisk udstyr og forberede det til bæredygtig genbrug.