Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
SUNDHEDSTEKNOLOGI

EFFEKTIV ADMINISTRATION AF UDSTYR – FLEKSIBEL FINANSIERING

Investeringer i den nyeste sundhedsteknologi kan ofte medføre store udgifter. CHG-MERIDIAN kan kortlægge, hvornår disse investeringer virkelig kan betale sig for hospitaler og plejeinstitutioner.

SKRÆDDERSYEDE SUNDHEDSLØSNINGER, DER PASSER PERFEKT TIL DINE TEKNOLOGIBUDGETTER

At forsøge at finde en balance mellem at have det nyeste sundhedsudstyr og samtidig administrere et stramt budget effektivt er et velkendt problem på mange hospitaler. Her hos CHG-MERIDIAN er det vores mål at hjælpe vores kunder med at få nutidig moderne sundhedsteknologi inden for fremtidens budget. Hvordan kan vi opnå det i praksis? Med vores erfaring og ekspertviden kan vi hjælpe dig med at udnytte mulighederne bedst muligt. Vores fleksible og innovative finansielle løsninger er kernen i det, vi kan tilbyde dig. Men bemærk: Vi er langt mere end en finansieringsvirksomhed, der bare giver dig en rentesats. Vi ønsker at forstå din virksomhed og dine pains for i sidste ende at tilbyde dig en komplet løsningspakke, der dækker hele udstyrets livscyklus.


VORES SERVICES

 • Tilpassede finansielle løsninger – Skræddersyet til at matche din situation
 • Salg og leaseback – Sælg dine eksisterende aktiver og lease dem tilbage i enten et drifts- eller finansieringsformat.
 • Forvaltning af aktiver (TESMA®) – Bevar kontrollen med dine værdier
 • Videresalg – Fuld videresalgsservice inkl.: Afinstallering, indsamling, certificeret sletning af data og miljøvenlig bortskaffelse af gammelt udstyr
 • Ekspertise – Vi forstår sundhedsvæsenets aktiver og din virksomhed
Healthcare professionals reviewing information on a computer

TRYGHED HOS CHG-MERIDIAN

UAFHÆNGIGHED

Vi er fuldstændig uafhængige og er ikke ejet af hverken producenter eller banker. Derfor kan vi give dig uvildig rådgivning og sikre, at du bevarer den fulde kontrol. Derudover har du fordelen ved at have frihed til at vælge og kombinere flere producenter til dit teknologiske setup.

ERFARING

Med over 40 års erfaring kan vi tillade os at mene, at vi har lært nogle nyttige ting undervejs. Gennem vores tidligere kundeprojekter har vi høstet værdifulde erfaringer, som vi gør brug af til fordel for vores nuværende og fremtidige kunder.

TRANSPARENS

Vi overholder et strengt adfærdskodeks, og derfor er vores kontrakter båret af fuld transparens for dig som kunde. Vores prismodel giver dig faste omkostninger og 0 % inflation. Samtidig har du stor frihed og mange valgmuligheder ved leasingperiodens udløb. Frem for alt samarbejder vi med dig om altid at finde den bedste løsning.

KOMPETENCER

Vi arbejder efter ISO-retningslinjerne, vi er medlem af finans- og leasingorganisationen, og vi er en anerkendt partner inden for mange typer leasing- og administrationstjenester. Vi kombinerer denne finansielle og kommercielle kompetence med vores teknologiske ekspertise for at sikre vores kunder maksimal værdi.

INTERNATIONAL TILSTEDEVÆRELSE

Vi er til stede i 25 lande i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Australien og New Zealand. Vi kan formidle vores services i kontrakter på tværs af flere lande og lokationer.

ÉT KONTAKTPUNKT

Vi tilbyder ét kontaktpunkt til alle vores kunders krav og ønsker inden for teknologi. Uanset om det gælder indkøb af aktiver, udrulning af enheder eller det efterfølgende videresalg og den certificerede sletning af data, har vi en løsning, der er skræddersyet til dig.

FLEKSIBLE FINANSIERINGSMODELLER TIL SUNDHEDSTEKNOLOGI

CHG-MERIDIAN yder fleksibel finansiering, effektiv support og administration af teknologiens livscyklus, der tilføjer målbar værdi.

CHG-MERIDIAN kan tilbyde en fleksibel finansiering af medicinsk udstyr, og i samarbejde med vores kunder finder vi altid en transparent, individuel faktureringsmodel, der matcher behovet. Udnyt vores driftsleasingaftaler, vores finansielle leasingløsninger, eller vælg salg og leaseback, udskudt betaling eller betaling pr. brug.

Vi hjælper dig også med at få din investeringsvolumen afstemt med dine kommercielle mål (ROI, budget, TCO) og krav til finansiel rapportering (US GAAP, IFRS).

For at finde den mest effektive og rentable løsning til din virksomhed starter vi altid med dine behov.

Vores tilgang til fleksibel finansiering på tværs af markederne vil typisk basere sig på en af følgende løsninger:

DRIFTSLEASING

Driftsleasing er en af de mest almindelige typer aftaler, som vores kunder kan drage fordel af. Driftsleasing giver mulighed for brug af et aktiv, men leasingperioden er kort sammenlignet med aktivets samlede levetid. Det betyder, at vi overtager en restværdi på aktivet, så summen af raterne typisk vil være mindre end de oprindelige kapitalomkostninger.

SALG OG LEASEBACK

Rejs kapital til driftsbudgettet, og frigør værdien af det eksisterende udstyr. Denne model giver dig mulighed for at sælge dine eksisterende aktiver og lease dem tilbage i enten et drifts- eller finansieringsformat.

BETAL PR. BRUG/SCANNING

Med denne model opdeles de samlede udgifter til anskaffelse og brug af det medicinske udstyr på individuelt brugsniveau ved at dele raterne op i forhold til et forud defineret minimumsforbrug.

UDSKUDTE BETALINGER

Anskaf dig udstyret i dag, og udskyd betalingerne til næste regnskabsår. Den perfekte løsning til de kunder, der har behov for hurtig levering af udstyr, men ikke har den nødvendige kapital til rådighed i indeværende regnskabsår.

EN SIKKER OG MILJØVENLIG AFSLUTNING PÅ LIVSCYKLUSSEN FOR SUNDHEDSTEKNOLOGISK UDSTYR

Når livscyklussen for dit sundhedsteknologiske udstyr slutter, giver vi dig valget mellem at returnere det, opgradere eller fortsætte med at bruge det. CHG-MERIDIAN og vores betroede partnere garanterer korrekt afinstallering og komplet bortskaffelse.

Ud over at skabe merværdi fra dine aktiver, når deres livscyklus slutter, er vores højeste prioritet at beskytte vores kunders data. Udstyr, der ikke kan videresælges, bortskaffes på en miljøvenlig måde i henhold til WEEE-standarderne.

Secure end to equipment lifecycle with CHG-MERIDIAN UK
LIVSCYKLUSMODELLEN

ALT FOKUSERER PÅ DIN SUCCES

Selvom alle teknologiprojekter er forskellige, kan vi gøre tingene lettere for dig med en enkelt modelbaseret metode: Vores gennemtestede trefasemodel. Den danner basis for vores omfattende ekspertsupport i løbet af hele IT-livscyklussen.
Leave lifecycle
TREFASEMODELLEN

360-GRADERS FOKUS PÅ DIG

Tre sammenhængende faser, der udgør en komplet helhed betyder, at vi assisterer dig fra start til slut i alle faser af dit teknologiprojekt.
svg_chg_lifecycle_with_textpath
FORBEREDELSE

EN GOD BEGYNDELSE ER NØGLEN

Komplette, skræddersyede forretningskoncepter kræver en integreret tilgang. Vi analyserer dit projekt grundigt og giver dig en uddybende rådgivning, mens vi altid tænker fremad. Vi sikrer os, at dit projekt bliver en langtidsholdbar succes.

RÅDGIVNING

SUNDHEDSTEKNOLOGI ANALYSE

 • Bestemmelse af aktiverne på grundlag af porteføljeanalyse
 • Identificering af scenarier for omkostningsbesparelser
 • Dokumentation og analyse af den eksisterende portefølje af medicinsk udstyr og it-udstyr
PRODUKTIONSFASE

EFFEKTIV DRIFT HELE TIDEN

Effektivitet kræver gennemtænkt brug af alle ressourcer. Vi støtter dig gennem hele leasingperioden – som din vigtigste ekspertudbyder. Din dedikerede kontaktperson giver dig detaljeret rådgivning om alle tekniske og kommercielle spørgsmål.

FINANSIELLE TJENESTER

Økonomistyring

 • Fleksible finansieringskoncepter i overensstemmelse med internationale finansielle rapporteringsstandarder
 • Budgetoptimering
 • Patientspecifik fakturering og fordeling af udgifter
AFSLUTNINGSFASE

TÆNKNER UD OVER SLUTNINGEN

En avanceret afslutningsproces vil gavne dig på mange måder. Vores service strækker sig fra indsamling af aktiver til certificeret sletning af data. Og vi udfører professionelt videresalg og bortskaffelse ifølge principperne for grøn IT.

ROLLBACK

END OF LIFE

 • De-installation
 • Logistics service & documentation
 • Certified data erasure (BSI and DoD compliant)
 • Remarketing
 • Environmentally responsible disposal
TESMA®

EFFEKTIV FORVALTNING AF KOMPLEKS TEKNOLOGIER

Teknologi- og servicestyringssystemet kendt som TESMA® er kernen i livscyklussen. Som et resultat giver det dig en oversigt over alle kommercielle og tekniske aspekter til enhver tid. Al vigtig forretningsinformation er gennemsigtig og tilgængelig for dig i realtid.

TESMA®

 • Skaber fuld transparens gennem hele teknologiens livscyklus
 • Tager højde for kommercielle og tekniske aspekter

Our lifecycle model illustrates how CHG-MERIDIAN successfully supports you in every phase of your technology project.

Hvorfor vælge CHG-MERIDIAN

Vi ser os selv som lidt anderledes i den måde, vi nærmer os sundhedssektoren på. Vi er ikke bundet til nogen banker, producenter eller tjenesteudbydere og kan derfor tilbyde dig en unik kundeoplevelse fra én kilde. Vi stræber efter at gøre en forskel med produkter og services, der tilfører merværdi. Vores kunder stoler på vores uvildige ekspertrådgivning, der hjælper dem med at styre livscyklussen for deres sundhedsteknologi. Efficient Technology Management® – det er dét, vi tilbyder, og det er dét, vi leverer.

DINE FORDELE UNDER ÉT:

 • Livscyklusprogram til genopfriskning – En CHG-finansieringsløsning sikrer en naturlig afslutning for dine aktiver og er samtidig en perfekt mulighed til implementering af et udskiftningsprogram
 • Nøjagtige fremskrivninger – Vores finansieringsløsninger giver en præcis fremskrivning af, hvilket udstyr der skal udskiftes, op til 12 måneder før aftalen udløber, så du nemt kan planlægge dine krav til udskiftning af udstyr
 • Lavere vedligeholdelsesomkostninger – Med en regelmæssig opdateringscyklus kan du være sikker på, at din teknologi er opdateret og mindre tilbøjelig til at gå i stykker og give nedetid for brugerne
 • Hold dig ét skridt foran – I dag er det sådan, at nye gadgets, opfindelser eller teknologiske fremskridt løbende viser sig i horisonten. Vores løsninger giver dig mulighed for at holde dig opdateret med seneste teknologi og nyeste trends
 • Øget harmoni – Ved at give personalet adgang til de nyeste innovationer kan du sikre det bedst mulige arbejdsmiljø.
 • Lavere TCO – Summen af raterne vil typisk være lavere end udstyrets kapitalomkostninger
 • Vær kreativ med dit budget – Få dit budget til at strække længere ved at udskyde betalingerne, så de matcher dine budgetjusteringer. Så du kan bruge dine dyrebare reserver til andre projekter
 • Effektiv omkostningsstyring – Spred udgifterne til dine aktiver over hele deres økonomiske brugstid
 • Nemmere at opgradere aktiver – Udstyr kan opgraderes i løbet af/ved udgangen af perioden

Kontakt os nu!

Det vil glæde os at støtte dig og dine projekter.

CHG-MERIDIAN Denmark A/S

Se mere!

Se mere om vores øvrige løsninger og services.
IT

Reducing IT costs to the minimum

A look at the technology environments in companies often reveals overstretched structures, because IT departments are confronted with changing requirements and new types of device at ever shorter intervals. This makes efficient management of the infrastructure more and more complex.

Læs mere 
TECHNOLOGY AND SERVICE CENTER

Expertise and transparency across the board

With more than 15 years' experience at our Technology and Service Center and over 500,000 assets processed per year we are your ideal partner for asset collection, data erasure, refurbishment, and remarketing.

Læs mere