Choose your region

or choose our
SEARCH
REGION: DENMARK
GRØNT VIDERESALG AF TEKNOLOGI

MILJØVENLIGE VIDERESALGSPROCESSER FRA CHG-MERIDIAN

Vi er her for at hjælpe dig med at indføre miljøvenligt videresalg i din kerneforretning. Som en af Europas største og bedst kendte IT-forhandlere kan vi hjælpe dig med at tjene mest muligt på dit IT-udstyr ved hjælp af vores ekspertise og rådgivning.

VORES MILJØVENLIGE STANDPUNKT

 • Ved at bruge vores netværk af teknologicentre får 98 % af de enheder, vi indsamler efter afslutningen af leasingperioden, et nyt liv.
 • Vi sender intet videre til lossepladsen
 • Enheder, der ikke kan genbruges, bliver kildesorteret for at skåne ressourcerne.
 • Vores lagre og varehuse bruger naturlige og fornybare energikilder. (I Tyskland bruger vi solenergi og brændstof af biomasse for at minimere vores klimaaftryk).
"Vores miljøvision:

Styrk hele tiden miljøarbejdet gennem løbende forbedringer og forebyggelse"

Vores livscyklusmodel står for en fremtidsorienteret og cirkulær tilgang

Vores livscyklusmodel skaber ikke kun merværdi for dig, men gør også en betydelig forskel for miljøet. Med en cirkulær tilgang til indkøb og bortskaffelse af udstyr sikrer vi, at produkterne får en lang levetid og kan få et nyt liv på andre markeder. Fra vores erfaring med genbrug og videresalg ved vi, hvad det kræver for at skabe de bedste resultater for dig og miljøet.

HVAD ER CIRKULÆR ØKONOMI?

En cirkulært økonomi, at man i stedet for at overtage:  Køb, brug, smid væk-modellen fra den lineære økonomi bevarer ressourcer i brug så lang tid som muligt og bruger teknikker, som bl.a.: Reparation, renovering og genfremstilling for at forlænge eller give ressourcen et nyt liv, hvorved cyklussen gentages og derfor fuldender cirklen. Cirkulær økonomi er afhængig af langtidsholdbare produkter og vedvarende energiressourcer og sigter mod at få den maksimale værdi af produkterne, før de genbruges og får et nyt liv.

HVAD ER FORDELENE VED EN CIRKULÆR ØKONOMI?

 • Reducerer negativ effekt af en lineær økonomi
 • Giver økonomiske/forretningsmæssige muligheder
 • Forbedrer miljølandskabet på vores planet
 • Reducerer mængden af affald
 • Skåner planeten gennem bæredygtige forretningspraktikker
 • Hjælp med at reducere miljøpåvirkningerne af vores produktion og forbrug
 • Betydelige omkostningsbesparelser
 • Forøgelse af beskæftigelsen
 • Forøgelse af den økonomiske konkurrenceevne
life cycle management

GENOPFRISK, RENOVER, GENBRUG, GENINDVIND, TILBAGERUL, UDRUL – VIDERESALG

Efter at have været aktiv på markedet i over 40 år tillader vi os at mene, at vi er gode til, hvad vi gør, og at vi har lært et par ting undervejs. Gennem årene har vi opbygget et globalt netværk af købere og har forfinet vores afslutning af leasingprocessen for at sikre størst mulig effektivitet og maksimale fordele for vores kunder. Med stor kapacitet i vores to teknologicentre er vi i stand til at bruge denne globale rækkevidde til at opnå det bedst mulige afkast for vores kunder – det er altafgørende, når man gerne vil opnå en konkurrencefordel. 

Tilbagerulning og udrulning

Vi er stolte af vores meget effektive videresalgsproces, som vi har udviklet gennem årene. Du finder simpelthen en dato, der passer dig, så står vi for indsamlingen af dine gamle aktiver og transporterer dem sikkert til vores servicecenter. Vi tilbyder denne service i sammenhæng med din udrulning af det nye udstyr for at sikre en jævn overgang mellem tilbage- og udrulning.

Videresalg

Da vi er en af Europas største og mest kendte videresælgere af brugt IT-udstyr, har vi styrke til at påvirke markedsprisen. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en mere konkurrencedygtig pris.

Hvis du gerne vil vide, hvordan du frigør værdien af dine gamle aktiver, skal du tale med en af vores eksperter, der er klar til at hjælpe.

GENINDVINDING

Vi er helt med på, at dit brugte udstyr nogle gange bare er kommet til vejs ende. I de tilfælde sørger vi for, at alt udstyr indsamles og genindvindes i overensstemmelse med WEEE-direktiver og -certificering gældende for alle aktiver, der bortskaffes på dine vegne.

Sikker sletning af data

Vi kan tilbyde at slette data på forskellige niveauer i overensstemmelse med dine organisatoriske krav. Ved hjælp af software, der er godkendt af National Cyber Security Center (NCSC) og BSI, kan vi tilbyde certificeret datasletning, der validerer sletningen af data fra dine enheder.

Vores videresalgsløsning giver dig ro i sindet, når du har været igennem en udskiftning af dine aktiver. Vi lover at levere løsninger, der giver dig og din organisation mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget.

DOWNLOAD

 • CHG-MERIDIAN - Green Technology Remarketing.pdf

  pdf, 913 KB

SE MERE!

Se mere om de andre løsninger og services, vi kan levere.
Om os

Kort om CHG-MERIDIAN-koncernen

Den internationale CHG-MERIDIAN-koncern har planlagt, implementeret og finansieret skræddersyede teknologiinfrastrukturer siden 1979. Læs mere om en koncern i stærk vækst.

Læs mere 
AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

eraSURE®: CERTIFICERET DATASLETNING

Vores teknologi- og servicecentre i Gross-Gerau og Skien leverer specielt udviklede, automatiserede datasletningsløsninger med et højt niveau af processikkerhed.

Læs mere 
Investor relations & Financial Solutions from CHG-MERIDIAN UK
Finansielle løsninger

UDVIKLING AF FINANSIELLE LØSNINGER I HENHOLD TIL DINE KRAV

Oprettelsen af en finansieringsløsning for dine aktiver er afgørende, men er kun en af de mange ekstra fordele, CHG-MERIDIAN bidrager med. Med medarbejdere dedikeret til at finde den bedste løsning til dig bliver vores leasingmodeller brugt og påskønnet over hele kloden i dag. Fleksible, skræddersyede løsninger til din teknologi – det er dér, vi lover

Læs mere