SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Sustainable Lifecycle Management

Vi håndterer hele kæden

Uanset om du har brug for hjælp til at styre hele dit it-udstyr eller et omkostningseffektivt system til køb, administration og remarketing af din industrielle teknologi, hjælper vi dig med skræddersyede løsninger til styring af dit tekniske udstyr gennem hele dets livscyklus.

Oplev vores bæredygtige tjenester og lær mere om styring af livscyklus

Fremtiden er her og nu – og det er på høj tid som virksomhed, at tage skridtet væk fra den gamle køb og smid ud kultur, til en cirkulær økonomi, hvor udstyr bliver genbrugt.

Hos CHG-MERIDIAN hjælper vi vores kunder at mindske arbejdsbyrden, reducere omkostninger og minimere risiko ved at tilbyde tilpassede IT løsninger i kombination med finansiering. Vi er helt uafhængige af banker og leverandører, og kan derfor nemt tilpasse vores løsninger helt efter vores kunders behov.

TID TIL AT GENNEMGÅ DIT UDSTYRS LIVSCYKLUS?

Kender du alle fordelene ved at have en sund livscyklusstyring af virksomhedens tekniske udstyr på plads?

Sund administration af livscyklus er afgørende for virksomheder som ønsker at holde deres udstyr opdateret, uden at gå på kompromis med produktion, pris eller sikkerhed. Nogle gange tænker virksomheder ikke over, hvad der virkelig sker med enhederne, når deres brugsperiode er over, og håndtering af forældet udstyr bliver let en byrde. Det er i dette aspekt, at det er vigtigt at tænke over bæredygtighed, og muligheden for at fremme miljøet ved at lade os videresælge udstyr, der ikke længere bruges. Vi kan desuden sikre at alle data slettes på en certificeret måde efter brug, inden udstyret bliver videresolgt på det sekundære marked.

Du finder os i 27 lande og vi arbejder med mange projekter i internationale teams, så uanset hvor store I er, har vi erfaring og kapacitet til at skabe lige den rigtige løsning for jer.

 

 

 

Vi nævner fire fordele ved en velfungerende totalløsning for håndtering af udstyrets livscyklus:

Lavere omkostninger

Lease dit tekniske udstyr i stedet for at købe det. På denne måde får du fuld omkostningskontrol, og betaler kun for udstyret i den periode det er i brug. En transparent finansiering gør det nemt at budgettere og hjælper med at optimere virksomhedens likviditet. Leasingydelsen kan inkludere alle omkostninger forbundet med udstyrets livscyklus og kan derfor reducere det interne arbejde omkring indkøb, driftshåndtering, udskiftning og gensalg.

Vi tilbyder fleksible, tilpassede finansieringsløsninger og hjælper med at skræddersy den mest optimale løsning for jeres virksomhed.

Mindre arbejde og gennemsigtig omkostningsfordeling

Teknologhåndtering kan være kompleks. Derfor har vi udviklet TESMA®, vores Asset Management system, der giver dig fuld kontrol over dit it-udstyr gennem hele dets livscyklus, og som hele virksomheden kan drage fordel af. TESMA® leverer en central database for alle vigtige forretningsoplysninger og gør den tilgængelig i realtid. Og det skaber gennemsigtighed.

Uanset om der er printere, smartphones, laptops eller endda gaffeltrucks, har virksomheder brug for en komplet og konsistent løsning for at styre udstyr effektivt. TESMA® giver support til alle faser af udstyrets livscyklus ved få tryk - og i realtid. Systemet muliggør fleksibel administration, økonomisk kontrol og nøjagtig rapportering for alt udstyr og er et værdifuldt beslutningsværktøj i den daglig håndtering. TESMA® synliggør også proceseffektivitet i organisationer, hvilket giver mulighed for yderligere besparelser i den samlede omkostning.

Høj sikkerhed

Det er bedst at være på den sikre side. Du kan stole på vores certificerede sletning af data og vores tekniske kompetence. Vi sørger for at håndtere jeres brugte udstyr på den mest miljøvenlig måde.

Vi tager os af alt i slutningen af IT-livscyklussen, hvilket gør dig fri til at koncentrere dig om din kernevirksomhed i stedet. CHG-MERIDIAN tilbyder one-stop-service fra indsamling til videresalg, og du kan til enhver tid bruge vores kompetente rådgivning. For eksempel tilbyder vi anbefalinger om, hvorvidt og hvordan sletning af data kan optimeres ved hjælp af de nyeste teknologier. Ved en strømlinet og effektiv håndtering af udstyrets udskiftning minimeres virksomhedens brug af resurser.

Mere bæredygtighed

Vores livscyklusmodel skaber ikke kun merværdi for dig, men gør også en betydelig forskel for miljøet. Med en cirkulær tilgang til indkøb og bortskaffelse af udstyr sikrer vi, at produkterne får en lang levetid og kan få et nyt liv på andre markeder. Fra vores erfaring med genbrug og videresalg ved vi, hvad det kræver for at skabe de bedste resultater for dig og miljøet. Hos CHG-MERIDIAN er dette fundamentet i vores forretningsmodel og har formet vores handlinger i årtier.

Vi understøtter vores kunder i hele deres livscyklus med deres teknologiske udstyr, lige fra udrulning og brug til certificeret datasletning, istandsættelse og gensalg.

VORES LIVSCYKLUSMODEL STÅR FOR EN FREMTIDSORIENTERET OG CIRKULÆR TILGANG

Tag skridtet fra den gamle køb og smid ud - kultur til den cirkulære økonomi, hvor udstyret genbruges. Vi tilbyder komplette løsninger i hele livscyklussen og hjælper dig hele vejen fra finansiering til returnering af udstyret. Vores teknologicentre har mere end 20 års erfaring med renovering og salg af teknisk udstyr, så du kan stole på, at dit returnerede udstyr håndteres med certificerede og miljøvenlige processer, og at alle data slettes sikkert.

  • 95% af alt udstyr som returneres efter brug, får via vores professionelle teknologicenter et nyt liv, efter afsluttet leasingperiode
  • Vi garanterer at intet udstyr ender på lossepladsen
  • Udstyr, der ikke kan genbruges, bliver kildesorteret for at skåne ressourcerne.
  • Vores lager og teknologicenters bruger naturlige og fornybare energikilder så som solenergi og brændstof af biomasse for at minimere vores klimaaftryk

BÆREDYGTIG HÅNTERING AV LIVSCYKLUS

Kontakt os

Så vi kan fortælle dig mere!

* Obligatorisk