SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Skræddersyede brugsløsninger til teknologi

Hvorfor eje, når du kan nøjes med at bruge?

Køb, administrér og forny teknologi på din måde. Vælg dit foretrukne udstyr, vælg betalingsbetingelser og supplér med tjenester i én og samme ordning. Ja, så nemt er det. Lad os vise dig hvordan.

Sammensæt din skræddersyede brugsløsning til teknologi

AKTIVER

BLIV MERE AGIL

Hold dit udstyr konstant opdateret, og forøg din virksomheds agilitet, smidighed og effektivitet.

FINANSIERING

OPTIMÉR BUDGETTET

Administrér dit cashflow mere effektivt, selv ved større investeringsbehov, og reducér de samlede driftsomkostninger.

TJENESTER

FÅ DET MAKSIMALE UD AF DET

Supplér din brugsmodel med supporttjenester såsom asset management, bæredygtighedsløsninger og datasikkerhed.

Vi holder fuld fokus på dine forretningsmål

Over 15.000 kunder i 30 lande, herunder internationale virksomheder, offentlige myndigheder og hospitaler, stoler på, at vi maksimerer deres potentiale.

Vi udvikler, finansierer og administrerer teknologibaserede brugsløsninger til IT-hardware, industriel teknologi og sundhedsudstyr, der er skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder dig den nyeste teknologi, finansieringsmodeller, der kan reducere omkostningerne, samt tjenester, der opfylder dine unikke krav. Det er det, vi kalder technology2use® : – at bruge i stedet for at eje. Se, hvorfor vi er den rigtige partner for dig.

"Via vores partnerskab med CHG-MERIDIAN kunne vi sænke omkostningerne til indkøb, forbedre vores processer og optimere vores cashflow, og det reducerede vores udgifter med imponerende 30 %."
Eric Suwandinata, Global Category Manager, Vitesco Technologies GmbH
technology2use

Det er vores højeste prioritet at løse dine udfordringer

Vi lytter omhyggeligt til dine behov for at skabe en tilpasset brugsmodel for din IT-hardware, industriteknologi og sundhedsudstyr. Vores løsning kombinerer aktiver, finansiering og tjenester skræddersyet til dig uden at skabe afhængighed af producenter eller banker. Det er digitalt, globalt og centraliseret – alt sammen fra én kilde.

Sådan hjælper vi dig med at nå dine mål

Hver virksomhed har sine egne, særlige behov for at styre driften effektivt. Virksomhedslederne skal holde trit med teknologiens dynamik, reducere omkostningerne og nå bæredygtighedsmålene. 

Med 45 års erfaring og en dyb forståelse af forskellige brancher har vi indlejret vores ekspertise i brugscases, der viser, hvordan vi hjælper med at løse vores kunders missioner, og hvordan en tilpasset brugsmodel kan sikre bedre resultater. Dyk ned i vores oversigtssider for teknologier for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at indfri dit fulde potentiale.

IT-hardware

Arbejd digitalt: De nyeste enheder – smart og bæredygtigt finansieret. Brug  avanceret IT-udstyr som drivkraft for større effektivitet og innovation – og til at holde på tilfredse teams.

IT-overblik 
Industriel teknologi

Udnyt potentialet: Enkel administration af dit produktions-, lager- og logistikudstyr. Overvåg al din teknologi på tværs af lande, og hold dine samlede omkostninger under kontrol

 

Industri-overblik 
Sundhedsudstyr

I form til fremtiden: Intelligent brug af banebrydende medicinsk teknologi og IT til hospitalet. Skil dig ud fra konkurrenterne med moderne teknologi, og stå imod omkostningspresset med smarte besparelser.

Sundhedsudstyr-overblik 

Vores løfte: NEM ANVENDELSE OG GLOBAL SKALERBARHED

Vi guider dig gennem hele livscyklussen for din teknologi: Det sikrer reducerede omkostninger og risici, fuldstændig transparens, strømlinede processer og maksimal aflastning.

I. Forberedelsesfase

Rådgivning: Vi laver et tilpasset katalog over tjenester sammen med dig. Ved behov støtter vi dig i udbudsprocessen for de enkelte ydelser. Du kan efter ønske integrere interne tjenester samt dine foretrukne partnere i projektet.

Indkøb: Du har maksimal fleksibilitet, når du køber udstyr. Ordrer kan centraliseres eller decentraliseres (OCI, Manufacturer Shop Connection) takket være vores hardware- og producentuafhængige tilgang.

II. Produktionsfase

Udrulning: Vi hjælper med at implementere servicepakker fra dine udvalgte partnere eller din interne IT-afdeling, og du kan enkelt integrere yderligere tjenester eller partnere senere.

Support: Vælg mellem interne eller eksterne supporttjenester med fleksible svartider (Niveau 1-3: 5-7 dage eller 8-24 timer). Vi sikrer ubrudt drift med muligheder såsom single/double SWAP, puljevarianter og forsikringsdækning.

III. Afslutningsfase

Tilbagerulning: Vi skræddersyr returnering af enheder efter ønske: Det kan være centraliseret eller decentraliseret (slutbruger). Du vælger den type datasletning, der passer bedst.

Videresalg: Vi håndterer bæredygtigt videresalg på dine vegne. Vil du forlænge levetiden for dine enheder? Vi tilbyder fleksible forlængelser.

tesma: Din nøgle til forenklet asset management

Opnå fuld transparens gennem hele aktivets livscyklus, så du har det fulde overblik fra indkøb til afhændelse. Med fleksible administrationsmuligheder kan du ubesværet tilpasse dig de skiftende behov og samtidig bevare enkel økonomisk kontrol og rapportering. Administrér og allokér nemt omkostninger, uanset deres placering, herunder internationale udgifter – det sikrer problemfri økonomisk styring på tværs af grænserne.

Kontakt os

Ønsker du personlig rådgivning uden omkostninger for dig? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.

Kontakt os