SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Kundemissioner: Industriel teknologi

Udnyt potentialet i industriel teknologi

Enkel administration af dit produktions-, lager- og logistikudstyr. Overvåg al din teknologi på tværs af lande, og hold dine samlede omkostninger under kontrol.

Uanset om det er flåder af trucks, produktionsfaciliteter eller arbejdsbeklædning: Håndteringen af teknologisk udstyr er meget kompleks og kræver en stor indsats. Ikke mindst i internationale virksomheder. At koordinere forskellige kontrakter, producenter og produkter, finde optimale produktionsforhold, holde investeringer og driftsomkostninger nede kræver en detaljeret indsats og omfattende branchekendskab. Det er her, vi kan tilbyde dig effektiv støtte hos CHG-MERIDIAN: med en brugsmodel, der er individuelt tilpasset dine behov.

Som din internationale teknologi- og finansieringspartner leverer vi den industrielle infrastruktur, du har brug for. Vi støtter dig fra indkøb over brug til videresalg. Vi analyserer dine processer og dine samlede ejeromkostninger. Ud fra den analyse udvikler vi din skræddersyede brugsmodel, der reducerer dine samlede omkostninger og øger din fleksibilitet. Fuldstændig uafhængigt af producenter og banker. Og selvfølgelig i international skala.

Udnyt dine muligheder fuldt ud hos os.

Oversigt over kundemissioner inden for industriel teknologi

Foretag investeringer og hold styr på dit cashflow samtidig

Din organisation skal investere i teknologi for at forblive konkurrencedygtig, og du vil have mest muligt ud af dit budget. Læs videre om, hvordan vi hjælper dig med at nå dine mål. 

 

Læs mere
Administrér din industriflåde mere effektivt på tværs af landegrænser.

Se, hvordan du kan styre din komplekse industrielle flåde i international skala.

 

Læs mere
"Fremragende kundepleje, attraktive vilkår og maksimal fleksibilitet i leasingstrukturen gør CHG-MERIDIAN til en ideel partner for vores fremtidsfokuserede investeringer."
BARBARA MELICHAR, HEAD OF GROUP TREASURY, JAF AUSTRIA

Supplerende tjenester

Yderligere tilbud til individuelle løsninger
TESMA

DEN NEMME MÅDE AT BRUGE TEKNOLOGI PÅ

Vi bruger vores ekspertise inden for den teknologiske livscyklus til at administrere alle typer udstyr fra smartphones og bærbare computere til sundhedsteknologi og gaffeltrucks. Tesma er den platform, hvorigennem vi implementerer vores skræddersyede forretningskoncepter til virksomheder, som holder dine udgifter og din administrative byrde nede på et minimum. Vi gør det lidt sjovere at arbejde, idet mange processer er papirløse, bekvemme og helt ligetil.

Læs mere 
technology2use

Det er vores højeste prioritet at løse dine udfordringer

Vi lytter nøje til dig. Og på dette grundlag udvikler vi din individuelle brugsmodel for din IT-hardware og hele din professionelle flåde af sundhedsudstyr.
Vi kombinerer aktiver, finansiering og tjenester i en samlet, skræddersyet løsning. Uafhængig af producenter og banker. Digitalt, globalt, centraliseret fra én enkelt kilde.

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os