SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
IT-finansiering og budgetstyring

Maksimér dit IT-budget, og betal kun for det, du har brug for

Undgå at binde kapital, når du investerer i den nyeste teknologi. Drag fordel af en forudsigelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at styre dit budget bedre.

Leasing i stedet for køb er økonomisk sund fornuft

Med innovative brugs- og finansieringsmodeller kan du undgå høje anskaffelsesomkostninger, forbedre likviditeten og få større sikkerhed i din planlægning.

Når du ejer teknologi, kan det være en udfordring at administrere service- og vedligeholdelsesudgifter. Uden en regelmæssig fornyelsesplan og en stramt håndteret asset management-proces kan du ende med forældet eller dårligt udnyttet udstyr samt manglende transparens. Resultatet kan påvirke både din virksomheds produktivitet og din bundlinje. Lyder udfordringerne bekendte? Det gør de for os.

Derfor er vores første skridt at give dig et klart overblik over de samlede ejeromkostninger (TCO) for din IT-infrastruktur og arbejde sammen med dig for at forstå præcis, hvor meget teknologi du har brug for i din virksomhed lige nu og for at understøtte fremtidig vækst.

På baggrund af denne analyse udarbejder vi en tilpasset, fleksibel finansieringsløsning. Vi bestræber os på at gøre din finansielle struktur så cashflow-venlig som muligt, så du kan strække dit budget, investere i mere teknologi og samtidig få attraktive besparelsesmuligheder i brugsperioden.

Painpoints i tal

Stræk dit budget

67 %

af teknologiledere siger, at de forventes at udrette mere med et mindre budget – KPMG (2023)

Styrk kundeoplevelsen

61 %

af CIO'er ser fremragende kundeoplevelser som et kritisk resultat af investeringer i teknologi – Gartner (2023)

Muliggør øgede investeringer

75 %

af lederne inden for finansielle tjenester planlægger at øge udgifterne til teknologi – Gartner (2023)

Smarte løsninger til teknologifinansiering, der optimerer dit budget

Digitalisering og procesautomatisering er nøgledrivere for større virksomhedsproduktivitet og -vækst. For at opnå det skal medarbejderne være udstyret med moderne smartphones, bærbare PC'er og tablets. Men nye IT-enheder koster penge. Penge, som du ikke ønsker at binde lige nu eller måske har budgetteret med til andre investeringer. Vi leverer smarte løsninger, så du kan undgå denne udgiftsfælde. Med skræddersyede brugsmodeller og finansieringsløsninger hjælper vi dig med at opdatere dit IT-landskab, reducere dine ejeromkostninger (TCO) via rater, der inkluderer vedligeholdelse, service og restværdi. Forudsigelige betalinger optimerer dit cashflow og hjælper dig med at opretholde din likviditet. Resultatet? En intelligent finansieringsløsning udviklet til dine specifikke behov.

Sådan får du gavn af CHG-MERIDIAN

TRANSPARENTE OMKOSTNINGER
 • Afdækning af de samlede ejeromkostninger gennem en holistisk TCO-analyse
 • Grundlag for sund økonomisk planlægning
FINANSIEL FORUDSIGELIGHED
 • Klar definition af månedlige ydelser som en del af en brugsmodel
 • God hjælp til at tage beslutninger
 • Enklere planlægning og budgettering
OPTIMAL UDNYTTELSE AF RESTVÆRDIEN
 • Videresalg af eksisterende enheder via CHG-MERIDIAN
 • Indregning af restværdi i leasingydelserne
 • Lavere samlede ydelser sammenlignet med udgifterne til engangsanskaffelser
MAKSIMAL SKALERBARHED
 • Hurtigere integration af nye teknologier
 • Nem returnering af ubrugte ressourcer og problemfri tilføjelse af de yderligere enheder, der kan være nødvendige.
 • Ingen økonomisk byrde eller underkalkulerede investeringer
MODERNE ENHEDSLANDSKAB
 • Reduktion af vedligeholdelses- og serviceomkostninger
 • Mere effektive arbejdsgange og regelmæssig opdatering af teknologi takket være den valgte brugsmodel
Konkurrencefordel gennem optimeret cashflow

Se, hvordan vi støtter PENNY Italia på dens vækstrejse

Læs mere
"CHG-MERIDIAN er det rigtige valg for os, fordi de kan garantere en grad af fleksibilitet, som ingen af de andre konkurrenter var i stand til at tilbyde. Vores valg af partner var derfor ikke kun baseret på økonomisk levedygtighed – selvom det var en relevant faktor – men også på kommerciel transparens."
MARCO RUFFINONI, CIO OF PENNY ITALIA
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data.
Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
Til Tesma

Se flere kundemissioner

Vores kunder står over for unikke udfordringer, der alle kræver en skræddersyet tilgang. Vi har dog identificeret fælles nøgleproblemer, der danner grundlaget for vores overordnede kundemissioner. Udforsk disse missioner for at se, om de stemmer overens med dine specifikke krav.

HOLD STYR PÅ DINE IT-AKTIVER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Øget effektivitet gennem transparens: Vores system til IT-asset management giver dig det fulde overblik over dit IT-landskab og strømliner dine indkøb med automatiserede processer.

LÆS MERE 

OPTIMERET IT-DRIFT: FRIGØR TID TIL KERNEOPGAVER

Bruger dine vigtigste IT-ressourcer tid på opgaver af lav værdi ved at forsøge at vedligeholde og administrere et aldrende IT-landskab?

LÆS MERE 

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os