SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Kundemissioner: IT-udstyr

Arbejd digitalt: De nyeste IT-enheder – smart og bæredygtigt finansieret

Digitalisering fremmer effektivitet og innovation, og dit IT-udstyr er afgørende. Vil du bevare forspringet og indfri din virksomheds fulde potentiale, skal du holde trit med den nyeste udvikling.

Det kræver en enkel tilgang: brug i stedet for at eje. Vi holder dit IT-udstyr opdateret og i linje med dine forretningsmål, så du sparer penge over tid. Med et skræddersyet brugskoncept holder vi ikke alene din teknologi opdateret, vi reducerer også de samlede ejeromkostninger.

Som din teknologi- og finansieringspartner arbejder vi sammen med dig om at udvikle et skræddersyet, teknologisk brugskoncept uafhængigt af producenter og banker. Fra indkøb til bortskaffelse tilbyder vi teknologisk og kommerciel ekspertise til maksimal økonomisk succes og driftseffektivitet, der bidrager til dine bæredygtighedsmål.

Få det maksimale ud af dine muligheder hos os.

Se mere om vores IT-kundemissioner

Vores kunder står over for unikke udfordringer, der alle kræver en skræddersyet tilgang. Takket være en dybtgående forståelse af vores kunders mål og mest almindelige udfordringer har vi identificeret de vigtigste temaer, der underbygger vores kundemissioner. Læs mere om disse missioner for at se, om de stemmer overens med dine specifikke krav.

Maksimér dit budget, når du opgraderer din IT

Undgå høje startudgifter, skab mere likviditet og et forudsigeligt cashflow

 

Læs mere
Optimeret IT-drift: Frigør tid til kerneopgaver

Aflast din IT-afdeling, og hold samtidig din teknologi opdateret

 

Læs mere
Hold styr på dine IT-aktiver på tværs af landegrænser 

Effektive IT-indkøb og asset management i international skala

 

Læs mere
Integrér bæredygtighed i din IT-strategi

Gør IT mere bæredygtigt, integrér cirkulær anvendelse af IT, og reducér dit CO<sub>2</sub>-aftryk

 

Læs mere
"CHG-MERIDIAN er det rigtige valg for os, fordi de kan garantere en grad af fleksibilitet, som ingen af de andre konkurrenter var i stand til at tilbyde. Vores valg af partner var derfor ikke kun baseret på økonomisk levedygtighed – selvom det var en relevant faktor – men også på kommerciel transparens."
MARCO RUFFINONI, CIO PENNY ITALIA

Supplerende tjenester

Gå på opdagelse i flere tilvalg til din individuelle løsning
TESMA

DEN NEMME MÅDE AT BRUGE TEKNOLOGI PÅ

Vi bruger vores ekspertise inden for den teknologiske livscyklus til at administrere alle typer udstyr fra smartphones og bærbare computere til sundhedsteknologi og gaffeltrucks. Tesma er den platform, hvorigennem vi implementerer vores skræddersyede forretningskoncepter til virksomheder, som holder dine udgifter og din administrative byrde nede på et minimum. Vi gør det lidt sjovere at arbejde, idet mange processer er papirløse, bekvemme og helt ligetil.

Læs mere 
AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

eraSURE®: CERTIFICERET DATASLETNING

Vores teknologi- og servicecentre i Gross-Gerau og Skien leverer specielt udviklede, automatiserede datasletningsløsninger med et højt niveau af processikkerhed.

Læs mere 
devicenow

Device-as-a-service: fleksibel IT-leje

Virksomhederne står over for pressede IT-systemer, innovationscyklusser, der hele tiden bliver kortere, og en voksende appetit på digitale arbejdspladser og har derfor behov for en simpel, fleksibel løsning på international IT-anskaffelse. Løsningen er devicenow, vores device-as-a-service-model.

Læs mere 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os