SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Hvorfor vælge CHG-MERIDIAN?

Indfri dit fulde potentiale

CHG-MERIDIAN gør det muligt for dig at indfri hele dit teknologiske, bæredygtige og iværksættermæssige potentiale

Vi har 45 års erfaring, over 1.300 medarbejdere og driver virksomhed i 30 lande på fem kontinenter. Vi udvikler brugsmodeller for teknologi til dit IT-, industri- eller sundhedsudstyr.

Vi giver ikke standardsvar. I stedet spørger vi ind til, hvad der driver dig, og lytter nøje til dine behov. Det giver os mulighed for at skræddersy en løsning til netop din situation og dine ønsker.

For at opnå det kombinerer vi dine aktiver med individualiseret finansiering og supplerende tjenester, der rækker fra asset management og datasikkerhed til bæredygtighed i en skræddersyet løsning. Uafhængig af producenter og banker. Digitalt, globalt og centraliseret – alt sammen fra én kilde.

Vi samarbejder med dig om at sikre det bedst mulige udfald, uanset hvilken udfordring du står over for: technology2use. Teknologi, du nemt kan bruge med det samme.

Oversigt over dine fordele

1, OMKOSTNINGSBESPARELSER

Leasing i stedet for køb: Med dit tilpassede brugskoncept fra CHG-MERIDIAN kan du med stor nøjagtighed fastslå og planlægge de samlede omkostninger, minimere udgifterne og optimere restværdierne. Det giver dig luft i budgettet.

2, TRANSPARENS

Skaber klarhed: En gennemgribende TCO-analyse giver dig transparens med hensyn til de samlede omkostninger for dit udstyr. Vores asset management-system <strong>tesma</strong>&reg; forbinder alle relevante kommercielle og tekniske&nbsp;data, hvilket giver dig fuld synlighed og et godt grundlag for at træffe beslutninger.

3, FLEKSIBILITET OG SKALERBARHED

Bevar fleksibiliteten: Dit brugskoncept giver dig fuldstændig frihed: Du er ikke bundet til bestemte producenter og kan altid følge med den seneste udvikling ved at opdatere eller udskifte teknologier. Du kan derfor altid tilpasse dine aktiver til de aktuelle behov.

4, MODERNISERING

Vær en pioner i stedet for en følger: Med dit brugskoncept holder du dit teknologiske udstyr opdateret. Det sikrer dig mere effektive enheder, lavere energiudgifter og mindre besvær med service og vedligeholdelse. Derudover får du mere tilfredse medarbejdere med bedre tid til kerneopgaverne.

5, PRODUKTIVITET

Sæt turbo på teknologien: Højtydende enheder kombineret med transparent administration af aktiver forenkler og accelererer dine processer og frigør tid til kerneopgaverne. Smidig drift og mindre vedligeholdelse og nedetid er også med til at øge din virksomheds produktivitet.

6. BÆREDYGTIGHED

Udnyt en bæredygtig, cirkulær økonomi: Nye aktiver fungerer mere effektivt og bruger mindre energi. Videresalg af dine gamle enheder forlænger deres levetid og reducerer spild. Derudover kan du ved at bidrage økonomisk til certificerede projekter til klimabeskyttelse operere endnu mere ressourceeffektivt.

"Via vores partnerskab med CHG-MERIDIAN kunne vi mindske omkostningerne til indkøb, forbedre vores processer og optimere vores cashflow, og det reducerede vores udgifter med imponerende 30 %."
ERIC SUWANDINATA, GLOBAL CATEGORY MANAGER, VITESCO TECHNOLOGIES GMBH
technology2use

Det er vores højeste prioritet at løse dine udfordringer

Vi lytter omhyggeligt til dine behov for at skabe en tilpasset brugsmodel for din IT-hardware, industriteknologi og sundhedsudstyr. Vores løsning kombinerer aktiver, finansiering og tjenester skræddersyet til dig uden at skabe afhængighed af producenter eller banker. Det er digitalt, globalt og centraliseret – alt sammen fra én kilde.

technology2use® byggesten

AKTIVER

BLIV MERE INNOVATIV

Hold dit udstyr konstant opdateret, og forøg din virksomheds agilitet, sikkerhed og effektivitet.

FINANSIELLE TJENESTER

OPTIMÉR BUDGETTET

Oprethold likviditeten selv ved større investeringsbehov, og reducér dine samlede driftsomkostninger.

SUPPLERENDE TJENESTER

MAKSIMÉR POTENTIALET

Udvid din brugsmodel for at opnå fx ressourceaflastning, bæredygtighed og datasikkerhed.

Sådan hjælper vi dig med at nå dine mål

Hver virksomhed har individuelle behov, når det gælder administration af driften. At holde trit med teknologiens dynamik, reducere omkostningerne og nå bæredygtighedsmålene er blot nogle få af tidens store udfordringer.

Med 40 års erfaring og en bred forståelse af forskellige brancher har vi indlejret vores ekspertise i nøglemissioner for vores kunder. Disse cases viser, hvordan en skræddersyet brugsmodel kan forbedre virksomhedens resultater. Klik på oversigtssiden for at læse mere om, hvordan vi hjælper vores kunder med at nå deres mål.

IT-hardware

Arbejd digitalt: De nyeste enheder – smart og bæredygtigt finansieret. Brug avanceret IT-udstyr som drivkraft for større effektivitet og innovation – og til at holde på tilfredse teams.

 

IT-overblik 
Industriel teknologi

Udnyt potentialet: Enkel administration af dit produktions-, lager- og logistikudstyr. Overvåg al din teknologi på tværs af lande, og hold dine samlede omkostninger under kontrol

Industri-overblik 
Sundhedsudstyr

I form til fremtiden: Intelligent brug af banebrydende medicinsk teknologi og IT til hospitalet. Skil dig ud i forhold til konkurrenterne med moderne teknologi, og stå imod omkostningspresset med smarte besparelser.

 

Sundhedsudstyr-overblik 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Contact us

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os