SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
TESMA

DEN NEMME MÅDE AT BRUGE TEKNOLOGI PÅ

Vi bruger vores ekspertise inden for den teknologiske livscyklus til at administrere alle typer udstyr fra smartphones og bærbare computere til sundhedsteknologi og gaffeltrucks. Tesma er den platform, hvorigennem vi implementerer vores skræddersyede forretningskoncepter til virksomheder, som holder dine udgifter og din administrative byrde nede på et minimum. Vi gør det lidt sjovere at arbejde, idet mange processer er papirløse, bekvemme og helt ligetil.

100 % TRANSPARENS GIVER BEDRE BESLUTNINGER

Hvor mange aktiver er der på anlægget i Bruxelles? Hvordan er betalingsstrømmene? Hvad er kapacitetsudnyttelsen for enheder i marketingafdelingen, og hvornår får afdelingen brug for nye bærbare computere? tesma samkører automatisk kommercielle og tekniske data for at kunne besvare spørgsmål som disse, samtidig med at der sikres fuld transparens i alle faser af aktivers livscyklus. Dette muliggør en fleksibel administration, præcis økonomistyring og nem rapportering – fra planlægning og udrulning til afkast på aktiver og sikker sletning af data.

DATA, DER DRIVER PROCESSER

En anden fordel ved tesma er vores kontinuerligt forbedrede evne til at forbinde til og dele data med andre systemer, hvilket muliggør mere informative analyser og mere effektive datadrevne foranstaltninger. Foruddefinerede visninger giver hurtige svar på almindelige spørgsmål i forbindelse med emner som leasingperioder, porteføljestruktur, omkostningstendenser og antallet af modtagne nye aktiver.

ARBEJD PÅ EN NEMMERE MÅDE

tesma tilbyder en brugeroplevelse, som er ligetil, reducerer arbejdsbelastningen og frigør tid til vigtigere opgaver. En intuitiv brugergrænseflade, overskuelige kontrolpaneler og sømløse workflows gør det nemt at starte automatiserede processer gennem hele livscyklussen. Håndtering af gentagne opgaver har aldrig været lettere. Dette reducerer processeringsomkostningerne og risikoen for menneskelige fejl. Og gør arbejdet sjovere.

ÅBEN FOR FREMTIDEN

tesma er en åben platform. Åben, når det drejer sig om den samarbejdskrævende integration af forskellige parter i en proces, såsom tjenesteudbydere, producenter og partnere. Og med hensyn til integrationen af brugere, som nu er i stand til selv at fuldføre en lang række opgaver på enkel vis, såsom valg af enheder, ordrer og returneringer.

Vores data er også åbne. Du kan se dem og bruge dem i vores system eller i dit eget. Sidst men ikke mindst, er tesma-platformen helt åben for fremtiden. Den formår at tilpasse sig skiftende omstændigheder, og dens modulære API-baserede arkitektur kan når som helst udvides efter behov.

SAMARBEJDET MED TESMA GØR DE DAGLIGE OPGAVER NEMMERE

tesma gør administration af teknologi nemmere – fra strategisk planlægning til indkøb, økonomistyring og styring af IT og andre aktiver. Fuld transparens hjælper med beslutningstagning, mens mere effektive foranstaltninger sparer tid og penge. Mange opgaver bliver nemmere, mere bekvemme og mere intuitive.

Hvordan fungerer dette i praksis? For eksempel sådan her:

TILFØRER VÆRDI I MANGE AFDELINGER

tesma gør teknologistyring nemmere. Og gør arbejdet sjovere. Vil du gerne vide, hvordan det føles? Her er nogle eksempler.

ADMINISTRATION AF AKTIVER

INDKØB

ØKONOMISTYRING

STRATEGISK ADMINISTRATION

KONTAKT OS NU!

Vi vil med glæde forklare dig de andre fordele, du får ved at bruge tesma til at administrere komplekse teknologier.

CHG-MERIDIAN Denmark A/S