SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Effektive IT-indkøb

Administration af IT-indkøb i international skala

Hvordan kan du ubesværet bevare kontrollen over dine IT-aktiver, strømline dine indkøbsprocesser og samtidig opnå fleksibilitet og kontrol? Det kan du med os ved din side.

Øget effektivitet gennem transparens

Hvis din organisation administrerer et stort og forgrenet IT-landskab på tværs af mange lokationer i flere lande, kan du støde på flere udfordringer, når det gælder om at holde styr på dine teknologiaktiver. Har du fx et klart overblik over din virksomheds IT-enheder og deres omkostninger gennem hele livscyklussen? Er dine indkøbsprocesser alt for komplekse, og mangler de international standardisering? Automatisering er nøglen til at holde styr på dine IT-indkøb. CHG-MERIDIAN har løsningerne på dine udfordringer med asset management. Vores IT-asset management-system , tesma giver dig det fuldeoverblik over dit internationale IT-landskab med et tryk på en knap og strømliner dine IT-indkøb ved hjælp af digitaliserede og automatiserede processer. Hvis det flugter med dine mål, skal du læse videre. 

Painpoints i tal

Øgede budgetter

56 %

af organisationerne er opgradering af forældet IT-infrastruktur en hovedårsag til IT-budgetstigninger
- Spiceworks Ziff Davis

Faldgruberne ved manuel sporing

$ 50000

Så meget kan den årlige udgift være for en virksomhed med en omsætning på 2 mio., der anvender regneark til at spore aktiver
- Atlassian

Stigende forandring og kompleksitet

90 %

af virksomhederne er enige i, at det hastigt skiftende teknologiske og forretnings- og lovgivningsmæssige landskab gør det sværere at øge modenheden for IT-asset management
- Deloitte (2021)

Se det hele: Forbedret synlighed i dit IT-miljø

Få det fulde overblik over dine eksisterende enheder og deres omkostninger, så du kan forbedre din indkøbsproces. Vores IT-asset management-system tesma kombinerer transparens med effektivitet. Det giver dig et klart overblik over din udstyrsbeholdning og omkostningsstruktur, så du til enhver tid er velinformeret. tesma strømliner også dine processer til IT-indkøb fra bestilling af en ny enhed over vedligeholdelse og services til håndtering af tilbageleveringen af udstyret, når det ikke skal bruges længere.  Det er en centraliseret, digital og international løsning, som du kun finder hos CHG-MERIDIAN.

Sådan drager du fordel af tesma

SIKKERT BESLUTNINGSGRUNDLAG

Nyttige rapporter med enkel visualisering af data på tværs af hele enhedsporteføljen. Nem indsamling af data med digitaliserede og automatiserede processer til godkendelse, udrulning, håndtering af hændelser samt opdatering af teknologier.

DIGITALISEREDE OG STANDARDISEREDE BESTILLINGSPROCESSER

Gør indkøb af teknologi enklere, og spar både tid og manuelle ressourcer. Styrk ordrebehandlingen, og reducér potentielle fejlkilder.

INTERNATIONALT STANDARDISEREDE INDKØB

Vi hjælper dig med at overholde strenge internationale regler og love. Resultatet? Reduceret kompleksitet og færre risici på internationalt plan.

TYDELIG OMKOSTNINGSFORDELING OG -STRUKTUR

Få det fulde overblik over fakturerings- og kontraktvilkår, og administrér allokering af omkostninger på tværs af din virksomhed. Mål og administrér dine investeringer på tværs af omkostningscentre, forretningsenheder, lande og regioner.

Succeshistorier

Se, hvordan PANASONIC administrerer sine IT-aktiver med tesma

Læs mere
"CHG-MERIDIAN giver os virkelig omfattende support gennem hele teknologiens livscyklus, fra rådgivning og indkøb til afslutning af leasingen og sletning af data. Det har gjort det muligt for os at øge vores produktivitet og rentabilitet mærkbart. For os er samarbejdet et fremragende og tæt partnerskab."
ULF KÜTEMEYER, SENIOR MANAGER CONTRACTING & PROCUREMENT PISCEU
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data. Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
til TESMA

Se flere kundemissioner

Vores kunders udfordringer er altid meget individuelle. Alligevel kan vi identificere centrale problemer, som vi har opsummeret i overordnede kundemissioner. Måske kan du genkende dine egne krav og ønsker?

MAKSIMÉR DIT IT-BUDGET, OG BETAL KUN FOR DET, DU HAR BRUG FOR

Undgå at binde kapital, når du investerer i den nyeste teknologi. Drag fordel af en forudsigelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at styre dit budget bedre.

LÆS MERE 

OPTIMERET IT-DRIFT: FRIGØR TID TIL KERNEOPGAVER

Bruger dine vigtigste IT-ressourcer tid på opgaver af lav værdi ved at forsøge at vedligeholde og administrere et aldrende IT-landskab?

LÆS MERE 

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os