SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Aflastning for din IT-afdeling

OPTIMERET IT-DRIFT: FRIGØR TID TIL KERNEOPGAVER

Bruger dine vigtigste IT-ressourcer tid på opgaver af lav værdi ved at forsøge at vedligeholde og administrere et aldrende IT-landskab?

Optimerede processer frigør dine IT-specialister og baner vej for effektivt, mobilt arbejde med topmoderne enheder

Dit IT-team har vigtigere ting at tage sig til end at administrere driftsmæssige og logistiske detaljer. Men det kræver værdifuld tid og mange kræfter at holde dit IT-landskab opdateret og smidigt kørende. Derudover spiller din økonomiafdeling en afgørende rolle i styringen af omkostningerne. Et individuelt tilpasset brugskoncept fjerner presset fra dine specialister og sikrer, at din virksomhed altid kan få adgang til avanceret IT-udstyr.

Painpoints i tal

STORT ARBEJDSPRES FOR IT-AFDELINGEN

53 %

af organisationerne beretter om, at IT-teams bruger mere og mere tid på at administrere teknologier og infrastruktur.

Manuelt arbejde

33 %

af specialisters tid bruges på administrativt og manuelt arbejde.
- Harvard Business Review (2013)

HØJE VEDLIGEHOLDELSESOMKOSTNINGER

56 %

IT-afdelinger bruger gennemsnitligt 56 % af deres budgetter på vedligeholdelse – Deloitte (2019)

Gør IT-processer mere effektive og reducerer arbejdsbyrden for specialisterne

Administration af IT-udstyr i din virksomhed – indkøb, installation, vedligeholdelse, udskiftning og bortskaffelse af IT – kræver en betydelig indsats. Dette kan forhindre dit team i at fokusere på kerneopgaver og nå virksomhedens strategiske mål. Hvorfor håndtere det hele selv, når CHG-MERIDIAN kan tilbyde en anden tilgang? Vores skræddersyede brugskoncepter strømliner IT-processerne, frigør tid for dine specialister og moderniserer dit IT-landskab. Med stordriftsfordele bliver vores løsninger så omkostningseffektive, at selv dine økonomichefer bliver overbevist.

Sådan får du gavn af CHG-MERIDIAN

AFLASTNING AF IT-AFDELINGEN

Support hele vejen – fra udrulning til bortskaffelse. Færre driftsmæssige rutineopgaver at administrere for nøglemedarbejdere.

FOKUSÉR PÅ STRATEGISKE MÅL

Giv dine dygtige medarbejdere mere frihed til strategiske IT-tiltag. Dette vil fremme innovation og give medarbejderne mulighed for at fokusere på mere inspirerende opgaver.

SMIDIG UDRULNING AF TEKNOLOGI

Præinstallerede, prækonfigurerede enheder kan bruges med det samme uden nedetid.

DE NYESTE IT-ENHEDER

Adgang til de nyeste teknologier fremmer effektiviteten i arbejdet og medarbejdernes produktivitet.

TILFREDSE MEDARBEJDERE

Arbejdet lettes takket være moderne enheder og mere effektive processer til opdatering. Større loyalitet over for virksomheden, da dine dygtige folk ikke skal bøvle med at håndtere enhedslogistik.

Succeshistorier

Digitaliserede IT-processer: Sådan er CLARIANT kommet til at fungere smidigt og uafhængigt

Læs mere
"Vi har valgt CHG-MERIDIAN, fordi de helt transparent kan håndtere alt via TESMA®-portalen. Vi var desuden imponerede over deres returproces, som inkluderer istandsættelse, så produkterne får et nyt liv. Det sidste var særligt vigtigt for os, da det lever op til vores egne høje bæredygtighedsstandarder."
SABINE TSCHÖP, PROCUREMENT MANAGER IN CORPORATE SERVICES AT CLARIANT GERMANY
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data. Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
til tesma

Se flere kundemissioner

Vores kunders udfordringer er altid meget individuelle. Alligevel kan vi identificere centrale problemer, som vi har opsummeret i overordnede kundemissioner. Måske kan du genkende dine egne krav og ønsker?

MAKSIMÉR DIT IT-BUDGET, OG BETAL KUN FOR DET, DU HAR BRUG FOR

Undgå at binde kapital, når du investerer i den nyeste teknologi. Drag fordel af en forudsigelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at styre dit budget bedre.

LÆS MERE 

HOLD STYR PÅ DINE IT-AKTIVER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Øget effektivitet gennem transparens: Vores system til IT-asset management giver dig det fulde overblik over dit IT-landskab og strømliner dine indkøb med automatiserede processer.

LÆS MERE 

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os