SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Kundemissioner: Sundhedsteknologi

Intelligent brug af banebrydende medicinsk teknologi og IT til hospitalet

Giv dine sundhedstjenester et forspring i forhold til konkurrenterne ved hjælp af moderne teknologi, og imødegå omkostningspresset med smarte besparelser.

Uanset om det er elektroniske patientjournaler, patientmonitorer eller robotter på operationsstuen: Digitaliseringen i sundhedssektoren vinder stadig mere frem. Samtidig står klinikkerne over for et stigende omkostningspres. Hvordan kan du leve op til forventningerne og samtidig få din egen organisation til at skille sig ud i den intense konkurrence? Med en individuel brugsmodel fra CHG-MERIDIAN kan du gøre begge dele: finansiere moderne teknologi, samtidig med at du sænker omkostningerne.

Som din uafhængige teknologi- og finansieringspartner støtter vi dig i forhold til dine udfordringer. Vi tilbyder fleksibel, brugsbaseret finansiering, problemfri support og værdiskabende administration af dine aktiver i hele deres livscyklus – fra indkøb til tilbagelevering eller videresalg. Vi overholder naturligvis de højeste sikkerhedsstandarder for data på et så følsomt område som sundhedssektoren.

Udnyt dine muligheder hos os fuldt ud – hvilke af disse mål forfølger du?

Oversigt over sundhedsteknologiske kundemissioner

Forvandl din flåde af teknologi fra en omkostningsbyrde til en effektivitetsdriver

Vil du fremme omkostningsbesparelser og budgetoptimering på dit hospital eller din klinik? Læs mere om, hvordan du kommer i mål med CHG-MERIDIAN. 

 

Læs mere 
Frigør budgetmidler til avanceret medicinsk teknologi på din klinik

Muliggør større investeringer i innovativ sundhedsteknologi, der forbedrer dine sundhedstjenester

 

Læs mere
"Med CHG-MERIDIAN har vi fundet en partner, der er specialiseret i at finde de bedst mulige finansieringsløsninger til alle typer udstyr. I vores tilfælde er det en one-stop projektfinansieringsløsning, der letter os for besværet med at forhandle med leverandører og samtidig giver os maksimal transparens. Det giver os den nødvendige sikkerhed til at investere i fremtidens sundhedsteknologi i vores fag til gavn for vores patienter."
KERSTIN WINKELMANN, DEPARTMENT MANAGER OF GENERAL SERVICES AT THE UNIVERSITY HOSPITAL MAGDEBURG

Supplerende tjenester

Yderligere tilbud til individuelle løsninger
TESMA

DEN NEMME MÅDE AT BRUGE TEKNOLOGI PÅ

Vi bruger vores ekspertise inden for den teknologiske livscyklus til at administrere alle typer udstyr fra smartphones og bærbare computere til sundhedsteknologi og gaffeltrucks. Tesma er den platform, hvorigennem vi implementerer vores skræddersyede forretningskoncepter til virksomheder, som holder dine udgifter og din administrative byrde nede på et minimum. Vi gør det lidt sjovere at arbejde, idet mange processer er papirløse, bekvemme og helt ligetil.

Læs mere 
AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

eraSURE®: CERTIFICERET DATASLETNING

Vores teknologi- og servicecentre i Gross-Gerau og Skien leverer specielt udviklede, automatiserede datasletningsløsninger med et højt niveau af processikkerhed.

Læs mere 
devicenow

Device-as-a-service: fleksibel IT-leje

Virksomhederne står over for pressede IT-systemer, innovationscyklusser, der hele tiden bliver kortere, og en voksende appetit på digitale arbejdspladser og har derfor behov for en simpel, fleksibel løsning på international IT-anskaffelse. Løsningen er devicenow, vores device-as-a-service-model.

Læs mere 
technology2use

Dine udfordringer er vores højeste prioritet

Vi lytter nøje til dig. Og på dette grundlag udvikler vi din individuelle brugsmodel for din IT-hardware og hele din professionelle flåde af sundhedsudstyr.
Vi kombinerer aktiver, finansiering og tjenester i en samlet, skræddersyet løsning. Uafhængig af producenter og banker. Digitalt, globalt, centraliseret fra én enkelt kilde.

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os