SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
VORES CIRKULÆRE MODEL

Styring af teknologilivscyklusser

Oprettelsen af en finansieringsløsning for dine aktiver er afgørende, men er kun en af de mange ekstra fordele, CHG-MERIDIAN bidrager med. Uanset om du leder efter en effektiv måde at styre din portefølje eller forbedre dine indkøbsmetoder på, har vi udviklet en række løsninger til at hjælpe med at strømline hele teknologiens livscyklus.

Sådan gavner de cirkulære, økonomiske principper din kerneforretning

Bevæg dig fra den traditionelle, lineære > brug > bortskaf-tilgang til den cirkulære > brug > genbrug-model. Vi tilbyder omfattende løsninger, der strømliner hele livscyklussen Fra valg af de rette enheder til nem og sikker returnering af aktiverne til os. Med over 15 års erfaring fra vores teknologi- og servicecentre kan du være tryg ved, at dine returnerede aktiver er i de bedste hænder. Vi tilbyder sikre datasletningsløsninger og certificerede miljøvenlige processer.

Hele processen er transparent, og du vil altid have fuld kontrol ved hjælp af vores styringssystem til dine aktiver, TESMA. Al kommerciel og teknisk information er tilgængelig i alle faser, og det gør det nemt at udarbejde de nødvendige rapporter og at planlægge dit budget.

FORBEREDELSESFASE

Komplette, skræddersyede forretningskoncepter kræver en integreret tilgang. Vi analyserer dit projekt grundigt og giver dig en uddybende rådgivning, mens vi altid tænker fremad.  Vi sikrer os, at dit projekt bliver en langtidsholdbar succes. Med en testfase kan du selv få syn for sagen.

PRODUKTIONSFASE

Effektivitet kræver gennemtænkt brug af alle ressourcer. Vi støtter dig gennem hele leasingperioden – som din vigtigste ekspertudbyder. Din dedikerede kontaktperson giver dig detaljeret rådgivning om alle tekniske og kommercielle spørgsmål.

AFSLUTNINGSFASE

En avanceret proces ved afslutningen af leasingperioden gavner dig på mange måder. Vores service strækker sig fra indsamling af aktiver til certificeret sletning af data. Og vi udfører professionelt videresalg og bortskaffelse ifølge principperne for grøn IT.

Technology Lifecycle Management

Technology lifecycle illustration

Livscyklusløsninger

Læs mere om vores livscyklusløsninger
TECHNOLOGY MANAGEMENT FOR YOUR COMPANY

OUR SERVICES TO REDUCE YOUR WORKLOAD

From IT to Industrial and Healthcare Technologies – drawing on comprehensive expertise and offering customized services, we provide visible progress for the entire lifecycle management of your technologies.

Read more