SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Flådeadministration til industrien

Administrér din industrielle flåde mere effektivt

Højere produktivitet og lavere omkostninger: Med et standardiseret, transparent industriflådekoncept og smart asset management kan du lettere løfte effektiviteten.

Løft produktiviteten og reducér omkostningerne med smart flådeadministration

Fra palleløftere og trucks til arbejdsbeklædning: Uanset hvilken form for industrielle aktiver, der er relevante for dig, tilbyder CHG-MERIDIAN optimeringsmuligheder gennem effektiv styring af dit udstyr. Undgå forvirrende detaljer, manuelle processer og tidskrævende papirarbejde, og vælg i stedet en transparent, digital proces, der gør alting meget nemmere.

Afdæk potentielle besparelser med et administrationssystem til dine aktiver

Hos CHG-MERIDIAN hjælper vi dig med at holde øje med dine industrielle aktiver og holde styr på dine omkostninger. Og frem for alt: Afdække potentialet for besparelser. Med et administrationssystem, der til enhver tid giver dig et fuldt digitaliseret overblik over de kommercielle og tekniske data om dine aktiver.

Afhængigt af specialområdet gennemgår vi detaljerne med dig for at definere og kombinere kommerciel og teknisk information. På den baggrund kan du træffe bedre valg om, hvordan du optimerer dit budget og brugen af dine aktiver. For øget produktivitet og effektivitet. Det er værd at se nærmere på: Og det gør vi gerne på dine vegne.

Disse fordele kan du opnå med CHG-MERIDIAN

HOLISTISK OMKOSTNINGSANALYSE (TCO)
  • Analyse af omkostninger gennem dine aktivers fuldstændige livscyklus inkl. service-, reparations- og driftsomkostninger
  • Transparent præsentation af samlede omkostninger
  • Grundlag for velbegrundede beslutninger om et individuelt flådekoncept og optimal brug af ressourcer
MERE EFFEKTIV FAKTURERING
  • Detaljeret behovsanalyse og tilpasning af indkøb til de faktiske krav
  • Optimeret kapitalallokering (allokering af finansielle ressourcer)
TRANSPARENS
  • Etablering af et fuldstændigt overblik over kommercielle og tekniske data om dine aktiver i vores administrationssystem tesma®
  • Identifikation af tendenser og afvigelser for løbende optimering af udskiftningscyklusser og -processer
BÆREDYGTIGHED
  • Fremme af bæredygtig brug af ressourcer
  • Reduktion af spild og skadelige miljøpåvirkninger gennem rettidig udskiftning og genbrug af aktiver
Succeshistorier

Analyse af flåde-TCO: Find ud af, hvordan MONDI blev i stand til at udnytte deres trucks mere effektivt

Læs mere
"Ved indkøb af trucks manglede vi et sammenligningsgrundlag for anskaffelsesomkostningerne. Det var derfor vanskeligt for os at vurdere, hvilket køretøj der rent faktisk var mest omkostningseffektivt i forhold til vores individuelle behov ud fra et overordnet omkostnings- og effektivitetsperspektiv. CHG-MERIDIAN gennemførte en flåde-TCO-analyse ved hjælp af en produktivitetstest for at sammenligne forskellige mærker af samme type. Vi har nu et pålideligt og objektivt beslutningsgrundlag."
Mariyan Banchev, Category Manager Technical Services & Automation at the Mondi Group
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data. Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
til TESMA

Se flere kundemissioner

Vores kunders udfordringer er altid meget individuelle. Alligevel kan vi identificere centrale problemer, som vi har opsummeret i overordnede kundemissioner. Måske kan du genkende dine egne krav og ønsker?

MAKSIMÉR DIT IT-BUDGET, OG BETAL KUN FOR DET, DU HAR BRUG FOR

Undgå at binde kapital, når du investerer i den nyeste teknologi. Drag fordel af en forudsigelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at styre dit budget bedre.

LÆS MERE 

HOLD STYR PÅ DINE IT-AKTIVER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Øget effektivitet gennem transparens: Vores system til IT-asset management giver dig det fulde overblik over dit IT-landskab og strømliner dine indkøb med automatiserede processer.

LÆS MERE 

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.

Kontakt os