SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Budgetadministration af industriel teknologi

Afbalancering af teknologiske investeringer med positivt cashflow: En strategisk tilgang

Brugsbaserede betalingsmodeller til industriel teknologi som pay-per-use eller pay-as-you-earn er smarte koncepter, der øger fleksibiliteten og mindsker risici. Læs mere om, hvordan vi kan sammensætte en skræddersyet løsning til dig.

Fjern barriererne: Intelligente brugsmodeller til finansiering og teknologi styrker fleksibiliteten og optimerer budgettet.

For at sikre vækst skal du foretage strategiske investeringer i teknologi, der understøtter driften af din virksomhed. Følsomme markeder, svingende efterspørgsel og ekstremt dynamiske forsyningskæder gør det imidlertid svært at beregne de nødvendige midler og reducere risici ved indkøb af aktiver. Hvordan kan du finansiere det tekniske udstyr, du har brug for, uden at miste likviditet eller investere for massivt? Det er spørgsmål, der bedst besvares af eksperter, du har tillid til, og som forstår din virksomhed.

Lad os se på tallene

Forudsigeligt afkast

65 %

af tyske virksomheder siger, at det forudsigelige afkast af leasede aktiver er et vigtigt argument for leasing – Kantar (2020)

leasing af produktionsmaskiner

25 %

af nye leasingkontrakter i Tyskland gælder produktionsmaskiner med en stigning på 7 % alene i 2022 – BDL (2022)

stigning i investeringer

24 %

af virksomhederne i industrisektoren i Tyskland planlægger at øge investeringerne i de kommende måneder – Statista (2023)

Opgrader dit udstyr uden økonomisk hovedpine

Uanset om du har brug for at forny en forældet flåde af udstyr, eller du vil investere i innovativ teknologi, står vi klar til at hjælpe dig hos CHG-MERIDIAN. Vores intelligente finansierings- og brugsløsninger kombinerer uden problemer nye investeringer, positivt cashflow og lavere omkostninger. For at opnå det arbejder vi sammen med dig om at fastlægge dine investeringskrav, planlagte brugsadfærd og tilgængelige budget. På den baggrund udvikler vi en finansieringsløsning, der giver dig mulighed for at realisere dine planer med det samme uden dyre lån eller faste rater.

Brugsbaserede betalingsmodeller som pay-per-use er smarte koncepter, der styrker fleksibiliteten og reducerer risici. Det skyldes, at de er baseret på den faktiske brug (pay-per-use) eller den indtjening, du genererer med dine aktiver (pay-as-you-earn). Du betaler med andre ord efter den reelle udnyttelse eller i takt med den omsætning, du genererer med de finansierede aktiver, dvs. først når din investering tjener sig ind igen.

Med råd fra vores økonomisk og teknisk erfarne fagfolk kan du begge dele: investere, så du bevarer likviditeten og reducerer omkostningerne. Vælg den smarte måde at optimere dit budget på – med eksperthjælp fra CHG-MERIDIAN.

Sådan får du gavn af CHG-MERIDIAN

BESKYTTELSE AF LIKVIDITET
  • Undgå store startinvesteringer
  • Fordel omkostninger over hele brugsperioden
  • Mere fleksibel budgettering og et større økonomisk råderum
  • Minimering af risici
SIKKERHED I PLANLÆGNINGEN
  • Afbalancering af pengestrømmene
  • Nemmere planlægning
SKALERBARHED
  • Ressourceforbrug i tråd med efterspørgsel
FLEKSIBEL FINANSIERING
  • Mulighed for at tilpasse sig ændrede markedssituationer og justere udgifterne
LAVERE FASTE OMKOSTNINGER
  • Bruge i stedet for at eje
  • Lavere totale ejeromkostninger (TCO)
Succeshistorier

British American Tobacco: Outsourcing af automater

Sådan hjalp vi BAT i Schweiz med logistik og økonomi

Læs mere
"Det var tidskrævende at styre vores flåde af salgsautomater. Vi skulle bruge administrativ tid på driftsaktiviteter, som ikke er vores kerneforretning. Ved at etablere en effektivt administreret flåde af salgsautomater har CHG-MERIDIAN givet os mere tid til vores kerneforretning."
Zoltan Hutkai, Corporate Finance Manager at British American Tobacco Switzerland
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data. Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
til TESMA

Se flere kundemissioner

Vores kunders udfordringer er altid meget individuelle. Alligevel kan vi identificere centrale problemer, som vi har opsummeret i overordnede kundemissioner. Måske kan du genkende dine egne krav og ønsker?

ADMINISTRÉR DIN INDUSTRIELLE FLÅDE MERE EFFEKTIVT

Højere produktivitet og lavere omkostninger: Med et standardiseret, transparent industriflådekoncept og smart asset management kan du lettere løfte effektiviteten.

LÆS MERE 

HOLD STYR PÅ DINE IT-AKTIVER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Øget effektivitet gennem transparens: Vores system til IT-asset management giver dig det fulde overblik over dit IT-landskab og strømliner dine indkøb med automatiserede processer.

LÆS MERE 

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os