SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Innovativ sundhedsteknologi

For menneskelige, holistiske sundhedsoplevelser

Når du samarbejder med CHG-MERIDIAN, er budgetbegrænsninger ikke længere en hindring for at investere i moderne medicinsk teknologi på dit hospital eller din klinik.

Udnyt nye investeringsmuligheder med vores tilpassede finansierings- og brugskoncepter

Hospitaler har længe været kronisk underfinansierede, men samtidig skal de have den nyeste teknologi for at sikre patienterne den optimale pleje. Fagfolkene har brug for avanceret udstyr til alle de nye, innovative behandlingsmetoder, og de skal udnytte teknologien til at bane vej for den bedst mulige patientoplevelse. Hvordan kan du imødekomme alle disse krav, uden at det påvirker dit budget? Det er ikke raketvidenskab. Det er en opgave for CHG-MERIDIAN.

Lad os se på tallene

Behov for digital innovation

75 %

af seniorledere på hospitalerne understregede vigtigheden af digital innovation
- Harvard Business Review (2018)

Spar tid

70 %

af en læges tid kan gå med rutinemæssige, administrative opgaver, som AI kan hjælpe med at fjerne eller minimere
- McKinsey & Company (2020)

Investeringsplanlægning

80 %

af udbyderne i USA planlægger at investere i teknologier
- World Economic Forum (2022)

Enkel brug af innovativ teknologi muliggør avancerede behandlinger

Fra robotsystemer til banebrydende mobile enheder inden for ultralydsdiagnostik: Medicinsk teknologi udvikler sig hurtigt og baner vej for nye behandlingsformer. Hvis du vil forblive konkurrencedygtig og tiltrække de største talenter blandt læger og sundhedsfagligt personale, skal din organisation tage disse fremskridt til sig. Men dit budget kan måske ikke følge med. Så hvis du fortsat vil investere i ny medicinsk teknologi, skal du måske tale med vores sundhedsspecialister hos CHG-MERIDIAN? Vi har dybtgående domæneekspertise på dette område og kan hjælpe dig med at nå dine mål: Vælg finansierings- og brugskoncepter, der er skræddersyet til dine behov, aflaster dit budget og skaber økonomisk råderum. Og som også lever op til forventningerne fra dit administrative team i organisationen.

Sådan får du gavn af CHG-MERIDIAN

SAMLEDE EJEROMKOSTNINGER (TCO)
  • Inkludering af service- og vedligeholdelsesomkostninger i betalingsflowet
  • Langsigtede besparelser og øget effektivitet med mere præcise behandlinger og øget patientflow
  • Indregning af gensalgsprovenuet efter udstyrets levetid reducerer de samlede omkostninger
STYRKET PATIENTPLEJE
  • Mere præcis diagnostik og individuelt tilpasset medicinsk behandling
  • Hurtigere behandlingsprocesser
  • Øget effektivitet takket være evnen til at behandle flere patienter
  • Kortere ventetider forbedrer resultaterne for patienterne
FORBEDRET OMDØMME
  • Positioneér din klinik som medicinsk pioner
  • Appellér til patienter, fagpersoner og partnere
  • Tiltræk de bedste talenter
Succeshistorier

Klinikum-Aschaffenburg: Banebrydende inden for sundhedsteknologi

Sådan forbedrer et førende hospital i Bayern behandlingskvaliteten med den mest avancerede, mobile billedbehandlingsrobot

Læs mere
"Med CHG-MERIDIAN har vi fundet en partner, der er specialiseret i at finde de bedst mulige finansieringsløsninger til alle typer udstyr. I vores tilfælde er det en one-stop projektfinansieringsløsning, der letter os for besværet med at forhandle med leverandører og samtidig giver os maksimal transparens. Det giver os den nødvendige sikkerhed til at investere i fremtidens sundhedsteknologi i vores fag til gavn for vores patienter."
KERSTIN WINKELMANN, HEAD OF THE GENERAL SERVICES DEPARTMENT SERVICES AT THE MAGDEBURG HOSPITAL
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data. Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
til TESMA

Se flere kundemissioner

Vores kunders udfordringer er altid meget individuelle. Alligevel kan vi identificere centrale problemer, som vi har opsummeret i overordnede kundemissioner. Måske kan du genkende dine egne krav og ønsker?

Din medicinske teknologi: Fra omkostningsbyrde til effektivitetsdriver

Med enhedsadministration og en innovativ finansieringsløsning kan du sænke omkostningerne og forbedre både patientflow og cashflow.

LÆS MERE 

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

LÆS MERE 

OPTIMERET IT-DRIFT: FRIGØR TID TIL KERNEOPGAVER

Bruger dine vigtigste IT-ressourcer tid på opgaver af lav værdi ved at forsøge at vedligeholde og administrere et aldrende IT-landskab?

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os