SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

eraSURE®: CERTIFICERET DATASLETNING

Vores teknologi- og servicecentre i Gross-Gerau og Skien leverer specielt udviklede, automatiserede datasletningsløsninger med et højt niveau af processikkerhed.

Vores certificerede eraSURE®-processer

Vi yder support, når du skal træffe beslutninger vedrørende datasikkerhed

Vi yder support, når du skal træffe beslutninger vedrørende datasikkerhed

Valget af sletteproces bestemmes af den beskyttelsesgrad, du ønsker. Drejer det sig om generelle data? Indeholder dine lagermedier meget følsomme og hemmelige data? Kræver dine hemmelige data et ekstra højt niveau af beskyttelse? Kort sagt: Sletning eller udslettelse?

Uanset om det er SSD, hybrid eller flashhukommelse i bærbare PC'er, tablets, smartphones eller andre mobile enheder, tilbyder CHG-MERIDIAN en præcis og omkostningseffektiv sletteløsning. Skræddersyet til dine enheder, dine data og dine sikkerhedskrav og med det formål at realisere den højest mulige restværdi af dine aktiver.

Certificerede processer

Processen i teknologicentret i Gross-Gerau er ISO-certificeret i henhold til ISO 27001 og ISO 9001:2015 og overholder BSI-standarden for grundlæggende beskyttelse. I Skien i Norge er eraSURE® certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001 og overholder NSM.

Valget af sletteprocedure afhænger fuldstændig af dine egne sikkerhedskrav.
Security Levels for data erasure

CHG-MERIDIANs certificerede sletteproces eraSURE® tilbyder en tilpasset løsning, der er fuldt automatiseret og overholder de relevante standarder. Det reducerer også din arbejdsbyrde, etablerer et revisionsspor og er økonomisk takket være de lave, samlede omkostninger.

eraSURE® from CHG-MERIDIAN

Downloads

 • eraSURE® flyer

  pdf, 1 MB
 • ISO 9001 certificate

  pdf, 132 KB
 • ISO 27001_EN.pdf

  pdf, 119 KB
 • ISO 27701_Certificate

  pdf, 4 MB