SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Finansielle løsninger

UDVIKLING AF FINANSIELLE LØSNINGER I HENHOLD TIL DINE KRAV

Oprettelsen af en finansieringsløsning for dine aktiver er afgørende, men er kun en af de mange ekstra fordele, CHG-MERIDIAN bidrager med. Med medarbejdere dedikeret til at finde den bedste løsning til dig bliver vores leasingmodeller brugt og påskønnet over hele kloden i dag. Fleksible, skræddersyede løsninger til din teknologi – det er dér, vi lover

Leasing af teknologisk udstyr

Hos CHG-MERIDIAN har vi leveret leasingløsninger i over 40 år og har været medvirkende til at hjælpe vores kunders forretninger med at vokse. Med medarbejdere dedikeret til at finde den bedste løsning til dig, bliver vores leasingmodeller brugt og påskønnet over hele kloden i dag.

 Oprettelsen af en finansieringsløsning for dine aktiver er afgørende, men er kun en af de mange ekstra fordele, CHG-MERIDIAN bidrager med. Uanset om du leder efter en effektiv måde at styre din portefølje eller forbedre dine indkøbsmetoder på, har vi udviklet en række løsninger, der kan hjælpe dig.

UDVIKLING AF FINANSIELLE LØSNINGER I HENHOLD TIL DINE KRAV

Afhængig af dine forretningskrav, arbejder vi sammen med dig for at skabe en løsning, der gavner din virksomhed i dine aktivers samlede levetid. Hos CHG-MERIDIAN investerer vi tid og kræfter i vores produkter, så du kan bruge mere tid på at bekymre dig om de ting, der virkelig betyder noget for din forretning.

Vores tilgang til fleksibel finansiering på tværs af markederne vil typisk basere sig på en af følgende løsninger:

DRIFTSLEASING

Driftsleasing er en af de mest almindelige typer af aftaler, som vores kunder kan drage fordel af.  Driftsleasing giver mulighed for brug af et aktiv, men leasingperioden er kort sammenlignet med aktivets samlede levetid. Det betyder, at vi overtager en restværdi på aktivet, så summen af raterne typisk vil være mindre end de oprindelige kapitalomkostninger.

FORDELE

  • Fleksibilitet til at opgradere til nyt udstyr efter behov eller at opsige aftalen tidligt
  • Muligheden for at levere udstyr tilbage i slutningen af perioden eller fortsætte med at bruge det i en ekstra periode
  • Resulterer normalt i den laveste ratebetaling blandt finansieringsløsninger og er en fremragende strategi til begrænsninger af kapitalbegrænsninger
  • Sikrer faste, kendte omkostninger igennem hele kontraktperioden
  • Gør et livscyklusopdateringsprogram mere overkommeligt

FINANSIEL LEASING

Finansiel leasing er en anden, almindelig form for aftale, som vores kunder kan gøre brug af. Finansiel leasing er typisk en fuld udbetalingsaftale, hvor summen af alle raterne modsvarer de fulde kapitalomkostninger på udstyret plus de påløbne renter. I den henseende fungerer finansiel leasing på mange måder som et lån.

FORDELE

  • Den bedst egnede løsning til indkøb af lavteknologiske aktive med lang levetid
  • Sikrer kendte, samlede omkostninger til ejerskab
  • Giver fleksibilitet til at opgradere udstyret under eller i slutningen af leasingaftalen
  • En finansiel leasing giver mulighed for ejerskab i slutningen af lejekontrakten

SALG OG LEASEBACK

Rejs kapital til budgettering, og frigør værdien af eksisterende udstyr ved at drage fordel af vores salgs- og leasebackmodel. Denne model giver dig mulighed for at sælge dine eksisterende aktiver og lease dem tilbage i enten et drifts- eller finansieringsformat.

Kontaktformular

Hvis du ønsker flere oplysninger eller en mere uddybende dialog om vores finansieringspakker, er du velkommen til at kontakte os

If you would like some more information or to discuss our finance packages in greater detail - please contact us

* This is mandatory

*Obligatorisk