SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
TEKNOLOGICENTER

EKSPERTISE OG TRANSPARENS PÅ TVÆRS AF ALLE OMRÅDER

Med mere end 20 års erfaring i vores teknologicenter er vi din ideelle partner til aktivindsamling, sletning af data, renovering og videresalg.

AUTOMATISK SLETNINGSPROCES og TRANSPARENT BEHANDLING VED END-OF-LIFE

Det er bedst at være på den sikre side. Du kan stole på vores certificerede sletning af data og vores tekniske kompetence Vi sørger for at håndtere alt brugt udstyr på den mest miljøvenlig måde.

Vi tager os af alt i slutningen af IT-livscyklussen, hvilket gør dig fri til at koncentrere dig om din kernevirksomhed i stedet. CHG-MERIDIAN tilbyder one-stop-service fra indsamling til videresalg, og du kan til enhver tid bruge vores kompetente rådgivning. For eksempel tilbyder vi anbefalinger om, hvorvidt og hvordan sletning af data kan optimeres ved hjælp af de nyeste teknologier. Om nødvendigt kan vores problemfri, hurtige og effektive udskiftning af udstyr minimere nedetiden.

Rådgivning og klassificering af sikkerhedsniveauer

Datasikkerhed kræver en holistisk og ikke en isoleret løsning – og dette afspejles i CHG-MERIDIANs tilgang til rådgivning. Som vi ser det, starter datasikkerhed med at vælge udstyr og klassificere sikkerhedsniveauer. Men den største udfordring er ved slutningen af livscyklussen, når det gælder om at slette data fra gammelt IT-udstyr fuldstændigt og permanent.

Enkel tracking af udstyr med Tesma®

Hvilken PC er lige nu ved at blive renoveret? Hvor mange printere skal vi kassere? Bliver vores smartphones fuldt renoveret og gjort klar til at blive videresolgt? Vores teknologi- og serviceadministrationssystem, TESMA® hjælper dig med svar på spørgsmålene. TESMA®s modul til afslutningen af livscyklussen muliggør nem tracking af aktiverne, så du kan holde fuldstændig styr på, hvad der sker med den kasserede teknologi, som du har betroet os. Alle procestrin og serienumre bliver dokumenteret til intern revision.

Miljøvenlig renovering til en lav pris

På vores teknologi- og servicecentre gennemgår brugt udstyr en bæredygtig visuel og teknisk renovering i overensstemmelse med principperne for grøn IT. Vi analyserer teknologien grundigt, fjerner alt, der kan identificere den tidligere ejer, og bevarer dermed restværdien. Det er den ideelle måde at forberede udstyret til et videresalg, som kan generere yderligere indtjening til dig. Og vi gør god brug af vores alsidige, internationale netværk af certificerede partnere og grossister på brugtmarkedet. Vi støtter dem med fleksible indsamlingsmuligheder, speciel emballering til beskyttelse mod skader, kontrol af køberens compliance, attraktive udstyrspakker, prisberegninger og anbefalinger til for eksempel de bedste salgsmarkeder. Udstyr, der ikke kan videresælges, bortskaffes på en professionel og miljømæssig ansvarlig måde i overensstemmelse med WEEE-standarderne.

Dit brugte udstyr er i de bedste hænder

Vi råder over stor ekspertise inden for professionel test og renovering af alle brugte IT-enheder, uanset producent. Vores eksperttilgang inkluderer elektronisk detektion af hardware og software for at minimere fejl, og vi forbedrer konstant vores certificerede datasletnings- og renoveringsprocesser.

Vi samler også pakker med udstyr, der sælges hurtigt og nemt, beregner fair priser og anbefaler de bedste salgsmarkeder.

AF VORES EGNE AKTIVER

96 %

kan genbruges efter renovering

VIDERESOLGTE IT-ENHEDER

300000

enheder er blevet renoveret i 2021

REMARKETING

840000

enheder er blevet renoveret i remarketing i 2021

OVERSIGT OVER VORES SERVICES

Videresalg

Vi tager os af renovering af dine IT-aktiver og er specialiserede i videresalg, hvilket betyder, at vi sågar kan gendanne og videresælge ældre hardware efter grundig renovering

Udrulning og tilbagerulning

Vi hjælper dig med levering af din nye hardware og tilbyder individuel softwareudrulning. Vi støtter dig i hele proceskæden, så alt er på rette sted til det rigtige tidspunkt.
I slutningen af IT-livscyklussen sørger vores eksperter for afinstallering af gamle aktiver og tager sig af indsamling, renovering og videresalg.

Certificeret datasletning

For at beskytte dine data fra tredjepart tilbyder vi sletning af data fra mange typer lagringsmedier. Vores certificerede sletning af data er individuelt tilpasset dine beskyttelseskrav og datakategorier.

Renovering

For at maksimere værdien af dine gamle aktiver renoveres, analyseres og testes de både optisk og teknisk. Enhver identifikation af den tidligere ejer fjernes, og eventuelle manglende komponenter tilføjes, før varen pakkes igen.

RETURNERING OG SALG AF BRUGT IT-UDSTYR

Merværdi gennem unik teknisk ekspertise

Vi har veletableret ekspertise inden for professionel test og renovering af alle IT-enheder, uanset deres producent eller individuelle krav. Vi dokumenterer dette i konfigurations- og tilstandsbeskrivelsen, og vores fleksible indsamlingsmuligheder og beskyttende emballage sikrer, at aktiverne ikke beskadiges under transport. Vi samler også pakker med udstyr, der sælges hurtigt og nemt, beregner fair priser og anbefaler de bedste salgsmarkeder.

 VIDERESALG, DER ER UMAGEN VÆRD

 • Bedst mulig teknisk og optisk renovering af udstyret
 • International tilstedeværelse sikrer korte afstande til salgsmarkederne
 • Fleksible indsamlingsmuligheder
 • Beskyttende emballage
 • Grundig kontrol af køberens compliance
 • Automatiske renoveringsprocesser der minimerer fejlraterne
Realiser værdien i din gamle IT, og sælg dit brugte IT-udstyr til os.

Vores teknologicentre garanterer datasikkerhed og transparens fra punkt til punkt og i alle procedurer, bæredygtig returnering af IT-enheder til værdikredsløbet og videresalg af de brugte aktiver.

ET FASCINERENDE INDBLIK I VORES TEKNOLOGI- OG SERVICECENTRE

Få et indtryk

På vores teknologi- og servicecentre i Tyskland og Norge sletter vi data, genindvinder udstyr og klargør det til brugtmarkedet. Se vores fotos og videoer for at få en fornemmelse af vores tekniske ekspertise og transparente processer.

Eller kom og besøg os!

Du er velkommen til selv at se, hvordan vi lever og ånder for transparens i vores teknologi- og servicecentre i Gross-Gerau og Skien. Du kan se detaljerne i vores processer på en guidet tur og se, hvordan vi grundigt rengør og renoverer dit brugte IT-udstyr.

Downloads

 • eraSURE® flyer

  pdf, 1 MB
 • Sertifikat CHG Meridian Skien AS 2019.pdf

  pdf, 163 KB
 • Sales Conditions

  pdf, 99 KB
 • Notification of Complaint EN

  pdf, 48 KB