SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Styrk bæredygtigheden

INTEGRÉR BÆREDYGTIGHED I DIN IT-STRATEGI

I en verden i forandring er klimaændringer, miljøhensyn og ressourceknaphed centrale spørgsmål. Det er vores fælles ansvar at arbejde hen imod bæredygtighed. Se mere om, hvordan din IT-strategi kan bidrage.

Prioritér brug over ejerskab: Vælg moderne, energibesparende enheder med effektiv livscyklusadministration og klimaøkonomiske fordele. En fordel for miljøet, din sindsro og dit budget

Hvis du har nyt, energieffektivt IT-udstyr på din to-do-liste, men et stramt budget, kan du overveje en brugsmodel, der får miljøpåvirkning og omkostningsbesparelser til at flugte med dine skiftende IT-krav. Vores servicebaserede modeller bringer dig tættere på dine bæredygtighedsmål, hvor du får adgang til de nyeste enheder uden at eje dem, overholder principperne for den cirkulære økonomi og får hjælp til at reducere dit CO2-aftryk. En tilpasset finansierings- og serviceløsning fra CHG-MERIDIAN optimerer værdikæden. Det forlænger levetiden for dine IT-aktiver, reducerer dit miljøaftryk og sikrer et mere omkostningseffektivt udfald. Samtidig prioriterer du faktorer som kvalitet, fleksibilitet og nem vedligeholdelse. Vores technology2use® -løsning gavner både organisationen og miljøet.  Det er tid til en løsning fra CHG-MERIDIAN.

Painpoints i tal

voksende problem med elektronisk affald

89 %

af organisationerne genbruger under 10 % af deres IT-hardware – Capgemini (2021)

OVERFLØDIG, FORÆLDET HARDWARE

60 %

af enhederne ender i dag i skuffen efter endt levetid – Vito NV (2022)

DER ER MERE AT GØRE

KUN 15 %

af organisationerne har taget skridt til at reducere CO2-aftrykket fra IT-hardware – Capgemini (2021)

Modernisering af IT-landskabet og reduktion af miljøbelastningen på én og samme tid

Innovationscyklusser inden for IT bliver kortere og kortere. Det belaster både miljøet og budgettet at købe nye enheder konstant, men det er et dilemma, vi kan hjælpe dig med at tackle. At bruge produkter i stedet for at eje dem har en positiv miljøindvirkning og reducerer udledningen af drivhusgasser.

60 % af IT-aktiverne når ikke altid deres maksimale levetid, hvilket kan resultere i tab af betydelig værdi.  Ved afslutningen af din brugsperiode bliver enhederne, der returneres til CHG-MERIDIAN, sat i stand og videresolgt, så de får et nyt liv, hvilket betyder, at de samlet set bruges i længere tid. Vores vigtigste mål er at opretholde størst mulig værdi for produkterne i vores værdikæde.

Det reducerer miljøaftrykket, og dit IT-landskab kan blive moderniseret med jævne mellemrum. Derudover kan du frivilligt udligne den udledning af drivhusgasser, der er forårsaget af fremstilling og brug af dine nye enheder, gennem certificerede kompensationsforanstaltninger. Cirkulær økonomi plus finansielle klimabidrag: Sådan fungerer bæredygtighed med CHG-MERIDIAN.

Sådan får du gavn af CHG-MERIDIAN

MILJØBESKYTTELSE

Den længere levetid for de videresolgte enheder betyder, at der kræves færre produktionsprocesser. Det reducerer miljøaftrykket. Frivillig udligning af drivhusgasser hjælper med at reducere skadelige miljøpåvirkninger.

OVERHOLDELSE AF REGLERNE

Et godt administreret brugskoncept kan hjælpe dig med at opfylde miljøkrav om fx ansvarlig bortskaffelse af enheder eller overholdelse af specifikationer for forsyningskæden.

OMKOSTNINGSBESPARELSER

Nye, effektive og mere kraftfulde enheder reducerer energiudgifterne. Derudover giver salget af gamle enheder på genbrugsmarkedet yderligere besparelser.

KONKURRENCEFORDEL

Miljøbevidste, bæredygtighedsorienterede virksomheder opfattes mere positivt. Det giver pluspoints at skille sig ud fra konkurrenterne. Og det tiltrækker kunder, partnere, investorer og fagfolk.

Painpoints fortalt med tal

reducere CO2-udledninger

31 %

af CO2-udledningerne kan spares væk med en aftale om driftsleasing

forlængelse af IT-enheders levetid

924000

IT-aktiver rundt om i verden har fået et nyt liv af CHG-MERIDIAN – CHG-MERIDIAN (2023)

istandsættelsesandel

96 %

af alt udstyr håndteret af CHG-MERIDIAN blev istandsat til genbrug

Succeshistorier

Grøn IT: Sådan fremmer COCA-COLA HBC Austria sine klimamål

Læs mere
"CHG-MERIDIAN er en betroet rådgiver, der hjælper os med at finde det rigtige forretningskoncept, levere passende løsninger og sikre, at vores enheder kan bruges bæredygtigt."
INGEBORG TICHY, SENIOR BUYER AT COCA-COLA HBC AUSTRIA
100 % transparens understøtter bedre ledelsesbeslutninger

tesma

Uanset om det drejer sig om administration af enheder på tværs af afdelinger, sporing af betalingsflow, optimering af enhedsudnyttelse eller tilpasning til nye krav, integrerer vores tesma-platform sømløst kommercielle og tekniske data. Få indsigt i realtid og fuld transparens i hele enhedens livscyklus, hvilket muliggør fleksibel administration, præcis finansiel styring og forenklet rapportering. tesma strømliner nemt alle faser i forløbet fra indledende planlægning og udrulning til sletning af data og tilbagelevering af enheder.
til tesma

Se flere kundemissioner

Vores kunders udfordringer er altid meget individuelle. Alligevel kan vi identificere centrale problemer, som vi har opsummeret i overordnede kundemissioner. Måske kan du genkende dine egne krav og ønsker?

MAKSIMÉR DIT IT-BUDGET, OG BETAL KUN FOR DET, DU HAR BRUG FOR

Undgå at binde kapital, når du investerer i den nyeste teknologi. Drag fordel af en forudsigelig betalingsplan, der giver dig mulighed for at styre dit budget bedre.

LÆS MERE 

HOLD STYR PÅ DINE IT-AKTIVER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Øget effektivitet gennem transparens: Vores system til IT-asset management giver dig det fulde overblik over dit IT-landskab og strømliner dine indkøb med automatiserede processer.

LÆS MERE 

OPTIMERET IT-DRIFT: FRIGØR TID TIL KERNEOPGAVER

Bruger dine vigtigste IT-ressourcer tid på opgaver af lav værdi ved at forsøge at vedligeholde og administrere et aldrende IT-landskab?

LÆS MERE 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os