SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
devicenow

Device-as-a-service: fleksibel IT-leje

Virksomhederne står over for pressede IT-systemer, innovationscyklusser, der hele tiden bliver kortere, og en voksende appetit på digitale arbejdspladser og har derfor behov for en simpel, fleksibel løsning på international IT-anskaffelse. Løsningen er devicenow, vores device-as-a-service-model.

I lyset af, at virksomhederne har behov for at være mere fleksible og hurtigt kunne tilpasse sig skiftende forretnings- og markedsforhold, vælger flere og flere at indkøbe IT-infrastruktur som en service. "Device as a service" (DaaS) – et koncept, der kombinerer hardware og tilhørende services i en pakke til en fast leje pr. bruger pr. måned – er den perfekte løsning på de udfordringer, virksomhederne står over for i øjeblikket. Og efterspørgslen på denne type løsninger er stigende. En undersøgelse, som blev offentliggjort af Gartner, forudser, at antallet af DaaS-brugere i 2023 vil være steget med mere end 150 procent i forhold til 2020.

devicenow-produktet fra vores datterselskab devicenow GmbH kan tilbyde alt det, du kan ønske dig i en device-as-a-service-løsning: øjeblikkelig tilgængelighed over hele verden, nyeste teknologi og et brugervenligt koncept. Et lejekoncept, som er godt for pengepungen og for miljøet. Du får fordel af enkle IT-løsninger, som dækker alle typer udstyr, fra desktop-pc'er til laptops, tablets og smartphones, mens vi tager os af services, herunder indkøb af enheder, global end-to-end-logistik, support, certificeret datasletning og genbrug af de brugte enheder. Tilfredse brugere. Effektiv IT.

    

Dine fordele kort fortalt

GLOBAL TILGÆNGELIGHED

Vi dækker 190 lande med vores abonnement. Og det er med den samme globale standard.

SPAR PENGE

Vores nye koncept er med sine favorable betingelser og optimerede processer meget mere effektivt end traditionelle modeller.

NYD GODT AF FLEKSIBILITET

Vores løsning opfylder altid brugerens infrastrukturbehov og kan nemt skaleres op eller ned.

VÆK BEGEJSTRING

Dine slutbrugere vil være meget glade for det moderne udstyr og den høje servicekvalitet, som vores devicenow-standard tilbyder. 

HOLD OMKOSTNINGERNE NEDE

Den månedlige lejeomkostning for dine enheder er forudsigelig og vil gøre det nemt for dig at holde styr på dine IT-udgifter. 

VÆR BÆREDYGTIG

Vores device-as-a-service-koncept er baseret på principperne fra den cirkulære økonomi. Enhederne genbruges og sendes til sidst til genanvendelse. Desuden CO2-kompenserer vi for alle udledninger i forbindelse med vores IT-aktiver, så du kan leje dit IT-udstyr CO2-neutralt.