SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Klinikum-Aschaffenburg: Moderne, digital sundhedspleje

Fremtidig finansiering af avanceret medicinsk teknologi

Se, hvordan dette førende bayerske hospital forbedrer patientresultaterne med en investering i avanceret robotteknologi til medicinske billeder

Vores kunde KLINIKUM ASCHAFFENBURG

Med to lokationer, cirka 800 senge og 2.700 ansatte er Klinikum Aschaffenburg-Alzenau det 10. største hospital i Bayern. Som akuthospital med intensiv pleje spiller det en afgørende rolle i det regionale sundhedsvæsen. Hospitalet, der er kendt for sin moderne medicinske teknologi, betragtes som en pioner inden for sit felt – en position, det søger at fastholde over for konkurrenterne. For at opretholde dette omdømme sætter hospitalsledelsen en ære i løbende at modernisere og digitalisere hospitalets udbud af medicinske tjenester

Udfordringer

HØJE FINANSIELLE UDGIFTER

Store udgifter til indkøb af ny teknologi

INGEN LIKVIDE MIDLER

Store periodiske belastninger af cashflowet på grund af høje omkostninger til vedligeholdelse

BEHOVET FOR MODERNISERING

Det er nødvendigt at øge effektiviteten med innovativt udstyr

Lad os se på tallene

FORØGELSE af teknologiinvesteringer

80 %

af udbyderne i USA planlægger af investere i teknologier

arbejde mere effektivt

70 %

af en læges tid kan gå med rutinemæssige, administrative opgaver, som AI kan hjælpe med at fjerne eller minimere.

Digital innovation

75 %

af ledende hospitalschefer er enige i, at digital innovation er vigtig

Modernisering af tjenesteudbuddet – selv under vanskelige forhold

På trods af udfordrende økonomiske forhold i sundhedssektoren var hospitalet i Aschaffenburg i stand til at finansiere en avanceret robot til billedbehandling takket være en attraktiv samlet pakke fra CHG-MERIDIAN med vedligeholdelse og service til transparente, forudsigelige omkostninger.

Vores tilpassede technology2use-succesformel til KLINIKUM ASCHAFFENBURG

AKTIVER

Det avancerede intraoperative Loop-X-billedbehandlingssystem giver læger helt nye muligheder inden for livebilleder, forkorter kirurgiske arbejdsgange og reducerer strålingseksponering, hvilket fører til forbedrede patientresultater. 

FINANSIERING

Klassisk leasing: "Brug i stedet for ejerskab" er mottoet for vores finansieringskoncept. Med regelmæssige ydelser, der inkluderer service og vedligeholdelse, kan leasing sikre pålidelighed i planlægningen af cashflow gennem hele løbetiden og beskytte likviditeten. 

TJENESTER

CHG-MERIDIAN-konceptet inkluderer en omfattende vedligeholdelseskontrakt med producenten. 

Konklusion

Erfaringen har vist, at service- og vedligeholdelsesomkostninger for medicinsk udstyr stiger hurtigt år for år. Klinikum Aschaffenburg undgår dog denne risiko takket være CHG-MERIDIAN's transparente model, der inkluderer alle omkostninger fra starten og fleksibelt kan tilpasses individuelle krav. Begge sider er ivrige efter at udvide deres samarbejde baseret på de positive erfaringer med dette projekt. CHG-MERIDIAN's ekspertise inden for avanceret medicinsk teknologi og IT kan hjælpe hospitalet i Aschaffenburg med at nå sit langsigtede mål om at tilbyde moderne, digital sundhedspleje og levere banebrydende behandlinger med forbedrede patientresultater.

"CHG-MERIDIAN var eneste udbyder på markedet, der kunne tilbyde os en finansieringsløsning baseret på samlede omkostninger inklusive service og vedligeholdelse. De faste månedlige rater giver os den sikkerhed til økonomisk planlægning, vi har brug for, så vi kan investere i avanceret medicinsk teknologi for bedst mulig patientpleje, også under udfordrende forhold."
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital

Succesværktøjer

tesma – alle data i ét system

Mere om tesma 

carbonZERO®

Økonomiske klimabidrag til mere bæredygtig leasing

Læs mere 

eraSURE®

AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

Datasikkerhed gennem certificerede sletningsprocedurer

Læs mere 

Se flere kundesucceshistorier

Se, hvordan CHG-MERIDIAN’s løsninger skaber værdi for kunderne.
Se mere 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os