SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
BRITISH AMERICAN TOBACCO: Intelligent, tilpasset finansieringsløsning

Logistisk og finansiel aflastning

Øget fokus på kerneforretningen takket være moderniserede automater

Vores kunde British American Tobacco

British American Tobacco (BAT) i Schweiz, en af verdens største tobaksvirksomheder, beskæftiger over 100 medarbejdere i Boncourt og Lausanne. BAT står over for en betydelig logistisk udfordring: løbende genopfyldning af 5.000 automater med tobaksvarer og andre forbrugsvarer. Derudover skulle alle automater opgraderes til de nye schweiziske pengesedler, hvilket udgjorde en stor investering. 

Udfordringer

KOMPLEKS ADMINISTRATION

Tidskrævende administration af flåden af automater

OMKOSTNINGSBYRDE

Dyr opgradering af maskiner med nye læsere

IKKE KERNEOPGAVER

Driftsopgaver uden for BAT's kerneforretning

Intelligent outsourcing

I tæt samarbejde med DHL Switzerland – et datterselskab til Deutsche Post med ansvar for logistik og eftermontering – udviklede CHG-MERIDIAN et effektivt styringskoncept for alle automater. Nyinstallerede sensorer gør det muligt for DHL-chauffører at levere tobaksvarer til automaterne efter behov, hvilket sikrer ’just-in-time’-levering.

Vores tilpassede technology2use-succesformel

AKTIVER

Eftermontering af nye læsere til nye schweiziske pengesedler og montering af sensorer for mere effektiv (just-in-time) genopfyldning i 5.000 automater

FINANSIERING

Salg og leaseback: CHG-MERIDIAN købte alle maskiner og leasede dem tilbage til BAT som aftalt i budgettet. Det har givet et mere forudsigeligt cashflow, transparente omkostninger og yderligere indtjening til BAT's bundlinje. 

TJENESTER

De aftalte månedlige service- og lejeydelser inkluderer alle afholdte udgifter til installation, opbevaring, levering, reparationer og opgraderinger. Denne totaltilgang har reduceret både omkostninger og risici betydeligt for BAT. CHG-MERIDIAN's model giver dermed BAT mulighed for at koncentrere sig mere om sin kerneforretning. 

Konklusion

CHG-MERIDIAN har med succes identificeret adskillige nye muligheder for tobaksvirksomheden BAT gennem et omhyggeligt udformet koncept til at adressere logistiske udfordringer parret med en intelligent tilpasset finansieringsløsning. De moderniserede automater muliggør nu ’just-in-time’-levering af tobaksvarer. Leje- og servicemodellen har reduceret det logistiske arbejde og risikoen væsentligt takket være forudsigelige og regelmæssige ydelser. 

Zoltkan Hotkai, Corporate Finance Manager hos BAT, har udtrykt sin tilfredshed med CHG-MERIDIAN som en kompetent partner, der hurtigt og fleksibelt kan besvare alle tekniske forespørgsler.  

"Det var tidskrævende at styre vores flåde af salgsautomater. Vi skulle bruge administrativ tid på driftsaktiviteter, som ikke er vores kerneforretning.

Ved at etablere en effektivt administreret flåde af salgsautomater har CHG-MERIDIAN givet os mere tid til vores kerneforretning."
Zoltan Hutkai, Corporate Finance Manager at British American Tobacco Switzerland.
Lad os se på tallene

seneste nye værktøjer og teknologier

50 %

af ledere i den industrielle fremstillingssektor har accept fra seniorledere til implementering af nye værktøjer og teknologier.

leasing af produktionsmaskiner

25 %

af nye leasingkontrakter i Tyskland gælder produktionsmaskiner med en stigning på 7 % i 2022.

forudsigeligt afkast af leasede aktiver

65 %

af tyske virksomheder siger, at det forudsigelige afkast af leasede aktiver er et vigtigt argument for leasing.

Succesværktøjer

tesma – alle data i ét system

Mere om tesma 

carbonZERO®

Økonomiske klimabidrag til mere bæredygtig leasing

Læs mere 

eraSURE®

AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

Datasikkerhed gennem certificerede sletningsprocedurer

Læs mere 

Se flere kundesucceshistorier

Se, hvordan CHG-MERIDIAN’s løsninger skaber værdi for kunderne.

Se mere 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os