SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
CLARIANT: Digitaliserede IT-processer med CHG-MERIDIAN

Problemfri IT-administration lige ved hånden

Se, hvordan Clariant blev en digital arbejdsplads og optimerede sin IT-drift.

Vores kunde CLARIANT

13.235 ansatte på 85 lokationer på alle kontinenter. Over 3,8 mia. schweizerfranc i salgsindtægt. Imponerende tal, der får CLARIANT til at skille sig ud som en førende global aktør inden for specialkemikalier. Vores mangeårige partnerskab med Clariant har fået yderligere momentum gennem en problemfri og digital administrationsproces for digitale enheder. 

Udfordringer

OVERGANG TIL DIGITAL ARBEJDSPLADS

Akut behov for at lade arbejdsstyrken arbejde digitalt

OVERBEBYRDET IT-AFDELING

Dygtige IT-medarbejdere nåede ikke kerneopgaverne, fordi de brugte tid på at administrere IT-flåden

MANUELLE PROCESSER

Behov for mere effektiv, automatiseret administration af enheder

Digitale, automatiserede processer fra bestilling til returnering

Under coronapandemien havde CLARIANT brug for en ny, effektiv måde at sikre deres medarbejdere det digitale udstyr, de havde brug for med det samme. Behovet var allerede erkendt, men nu skulle det løses i en fart: Der var brug for en løsning, der kunne automatisere arbejdsgangene til administration af enheder.

Vores tilpassede technology2use-succesformel for CLARIANT

AKTIVER

1.200 smartphones til ansatte i Tyskland og andet udstyr, der kunne bane vej for at arbejde hvor som helst.

FINANSIELLE TJENESTER

Leasing: "Brug i stedet for ejerskab" er mottoet for vores finansieringskoncept. Med regelmæssige ydelser i stedet for store investeringer vil leasing sikre en bedre budgetplanlægning og beskytte likviditeten.

TJENESTER

Livscyklustjenester, selvbetjeningsportal tesma® til direkte bestilling af enheder til medarbejderne samt certificerede tjenester til datasletning med eraSURE

Tjenester til livscyklusadministration

Tjenesterne til livscyklusadministration dækker enhedernes fulde livscyklus. Det inkluderer prækonfiguration af mobile enheder, levering til hjemmekontoret eller kontoret, support og vedligeholdelse, hurtig udskiftning i tilfælde af en defekt og større bæredygtighed ved at istandsætte enhederne til et nyt liv efter brug.

tesma®

CLARIANT's administration af enheder blev reorganiseret ved hjælp af vores administrationsplatform tesma. Medarbejderne kan nemt selv bestille deres egne enheder fra et foruddefineret katalog via selvbetjeningsfunktionen i tesma-portalen. Godkendelser, udrulninger, levering, service og vedligeholdelse, returnering af enheder: Alt er nu automatiseret, og processerne er fejlfrie og går markant hurtigere. Den perfekte løsning, der aflaster CLARIANT's IT-afdeling, så de kan bruge mere tid på deres kerneopgaver.

tesma en

Konklusion

Kombinationen af selvbetjening og automatiserede processer i administrationsplatformen tesma® gavner alle involverede: Medarbejdere har altid adgang til nye enheder og kan selv bestille udstyr. Enhedshåndtering er automatiseret lige fra bestilling, levering og brug til vedligeholdelse, service og returnering. Tekniske og kommercielle data sammenkædes, så IT-afdelingen kan få et samlet overblik med et tryk på en knap. Takket være aflastningen af det operative arbejde kan de i højere grad hellige sig deres strategiske opgaver. Sabine Tschöp, projektleder hos CLARIANT, var yderst tilfreds med vores tilpassede løsning. 

"Det betød, at vi købte et produkt, der var hundrede procent skræddersyet til vores behov, i stedet for enkeltdele i pakker, som vi ikke havde brug for."
Sabine Tschöp, Procurement Manager, Corporate Services at CLARIANT in Germany
Det løste problem i tal

FOKUS PÅ DET VÆSENTLIGE

66 %

af en videnarbejders tid optages af skrivebordsarbejde og "tværgående administration"

Reducér driftsomkostningerne

90 %

af organisationer oplevede, at det havde konsekvenser, at IT-medarbejdere måtte bruge tid på manuelle, repetitive opgaver.

Optimér graden af udførsel

53 %

af organisationerne beretter om, at IT-teams bruger mere tid til at administrere teknologier og infrastruktur.

Succesværktøjer

tesma – alle data i ét system

Mere om tesma 

carbonZERO®

Mere bæredygtige IT-indkøb
Læs mere 

eraSURE®

AUTOMATISERET SLETNING MED EN HØJ GRAD AF PROCESSIKKERHED

Datasikkerhed gennem certificerede sletningsprocedurer
Læs mere 

Se flere kundesucceshistorier

Se, hvordan CHG-MERIDIAN’s løsninger skaber værdi for kunderne.
Se mere 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os