SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
COCA-COLA HBC Austria: Bæredygtig succes med CHG-MERIDIAN

Grøn omstilling med livscyklusløsning til IT

Se, hvordan Coca-Cola HBC Austria udnytter sin IT-strategi til at underbygge sine bæredygtighedsmål

Vores kunde COCA-COLA HBC Austria

COCA-COLA Company er en fremtrædende global aktør og er kendt for nogle af verdens mest genkendelige produkter. COCA-COLA HBC Austria, en af Østrigs førende drikkevarepartnere og virksomhedens licensaftapper, får hjælp af CHG-MERIDIAN med deres IT. Med afsæt i dette succesfulde samarbejde har virksomheden nu henvendt sig til os for at nå sine bæredygtighedsmål.

Udfordringer

AMBITIØSE MÅL

Forpligtet til at opnå nettonul-udledning før 2040

OPGRADERING AF TEKNOLOGIEN

Modernisering af IT-enheder for 900 medarbejdere

STRÆKKER BUDGETTET YDERLIGERE

Behovet for at sikre øget omkostningseffektivitet for at forbedre forretningsresultaterne

Bidrage til større bæredygtighed med IT

COCA-COLA HBC Austria har vedtaget en koncerndækkende forpligtelse til at opnå nettonul-udledning før 2040 – i hele værdikæden. Derfor fremmes omhyggelig brug af ressourcer inden for alle tiltag og beslutninger. For at implementere dette på IT-området har virksomheden valgt en bæredygtig brugsløsning fra CHG-MERIDIAN.  Leasing optimerer værdikæden, forlænger aktivernes levetid, reducerer det miljømæssige fodaftryk og skaber bedre omkostningseffektivitet, samtidig med at faktorer som kvalitet, fleksibilitet og nem vedligeholdelse prioriteres.

Vores tilpassede technology2use-succesformel til COCA-COLA HBC Austria

AKTIVER

Moderne IT-enheder til 900 medarbejdere på adskillige lokationer i Østrig: smartphones, notebooks, PC'er, TFT-skærme og håndscannere suppleret af server-, storage- og netværkskomponenter 

FINANS

"Brug i stedet for ejerskab" er mottoet for vores finansieringskoncept. Med regelmæssige ydelser i stedet for store investeringer kan leasing sikre en bedre budgetplanlægning og beskytte likviditeten.

TJENESTER

End-to-end-livscyklustjenester, klimaøkonomiske bidrag med carbonZER0, datasanering med eraSURE og asset management med tesma® 

Tjenester til livscyklusadministration

CHG-MERIDIAN's livscyklusadministration bidrager til større bæredygtighed, når vi taler om cirkulær økonomi. Alle enheder, der er i brug hos COCA-COLA HBC Austria, får et nyt liv ved afslutningen af deres brugstid: De bliver professionelt istandsat og videresælges på brugtmarkedet via vores eget videresalgscenter.

tesma® Vores platform til teknologi- og serviceadministration tesma  gør det muligt for COCA-COLA HBC Austria at udnytte et altomfattende overblik over sit IT-udstyr. Det indbefatter kommercielle og tekniske data og giver virksomheden et komplet indblik i hele teknologiens livscyklus – fra udrulning og returnering af enheder til certificeret sletning. 

tesma en

Konklusion

Kombinationen af omkostningseffektivitet og bæredygtighed overbeviste COCA-COLA HBC Austria om vores bæredygtige brugsmodel til hele livscyklussen. Et vigtigt skridt på IT-området for at nå virksomhedens ambitiøse mål for reduktion af udledninger. Ingeborg Tichy, Senior Buyer, føler, at hun og CHG-MERIDIAN er på samme bølgelængde.

"Med CHG-MERIDIAN har vi en partner, der agerer ud fra et miljøhensyn og en helhedsforståelse af bæredygtighed. Her forfølger vi et fælles mål!"
Ingeborg Tichy, Senior Buyer, COCA-COLA HBC Austria
Det løste problem i tal

BÆREDYGTIG IT

12 %

reduktion i omkostninger er, hvad organisationer, der har skaleret bæredygtige IT-brugscases, i gennemsnit har opnået.

REDUCEREDE CO2-UDLEDNINGER

31 %

af CO2-udledningerne kan spares væk med en aftale om driftsleasing.

Indkøb

30 %

af IT-eksperter har allerede erkendt potentialet i bæredygtige IT-indkøb.

Succesværktøjer

tesma – alle data i ét system

Mere om tesma 

carbonZERO®

Økonomiske klimabidrag til mere bæredygtig leasing
Læs mere 

eraSURE®

Datasikkerhed gennem certificerede sletningsprocedurer

Data security through certified erasure procedures
Læs mere 

Se flere kundesucceshistorier

Se, hvordan CHG-MERIDIAN’s løsninger skaber værdi for kunderne.
Se mere 

Kontakt os

Vil du have personlig rådgivning kvit og frit? Kontakt os, og find ud af, hvordan du kan få størst mulig fordel af vores ekspertise.

Kontakt os

Vi er altid klar til at lytte til dine ønsker: Vi ser frem til dit opkald eller din e-mail.
Kontakt os