SEARCH
REGION: DENMARK
EN
DA
Kulstofneutral leasing

Kulstofneutral med carbonZER0

Bæredygtighed er blevet en faktor, der gør en forskel på markedet. Takket være carbonZER0 kan du nu sikre, at dine finansierede IT-enheders produktions-, transport-, brugs- og end-of-life-fase er kulstofneutral.

Virksomheders computere, smartphones og servere genererer tonsvis af drivhusgasser, og størstedelen af denne CO₂-udledning opstår i forbindelse med produktionen.
Derfor har CHG-MERIDIAN i mere end 40 år tilbudt end-of-life-tjenester baseret på professionel istandsættelse og bæredygtigt genbrug af brugte IT-udstyr i tråd med principperne for cirkulær økonomi.

Med carbonZERO tager vi det næste skridt. For første gang kan vores kunder nu udligne den CO₂, som deres leasede IT-udstyr genererer i produktions-, transport- og brugsfasen samt i forskellige end-of-life-scenarier.

Klimaneutral finansiering af IT-udstyr med carbonZER0

Ud over tiltag til at undgå og minimere CO₂-udledning er udligning et vigtigt redskab, som gør virksomheder i stand til at opnå en mere bæredygtig drift og yde et positivt bidrag til at modvirke klimaforandringer. Takket være vores nye finansieringsopgradering, carbonZER0, kan vores kunder nu betale for en fuldstændig CO₂-udligning for deres IT-udstyr. Denne finansieringsløsning er tilgængelig internationalt, og den genererede indtjening er øremærket til finansiering af certificerede projekter, der arbejder for at bekæmpe klimaforandringer. Den månedlige leasingafgift stiger marginalt.
For eksempel koster det kun nogle få øre at gøre produktionen af en smartphone klimaneutral.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE carbonZER0

Læs mere i vores e-bog

Download e-bog 

                    

Beregning af CO2-udledning

Brugen af carbonZER0-finansieringen kræver ingen ekstra tid eller indsats fra vores kunders side. De nyder godt af fordelene ved en komplet pakke, der tager sig af alt fra udvælgelse og forvaltning af projekter til afbødning af klimaændringer til levering af anerkendte emissionscertifikater og beregning af CO₂-emissioner ved hjælp af en certificeret metode, der følger the Greenhouse Gas Protocol. Beregningen tager hensyn til produktion, transport og elforbruget i brugsfasen og scenarierne for it-udstyrets udtjente levetid.

Udligning af CO2-udledning

Når beregningen er afsluttet, kompenseres eventuelle drivhusgasser gennem direkte investeringer i projekter til afbødning af klimaændringer. Gennem carbonZER0 støtter CHG-MERIDIAN internationalt anerkendte projekter til afbødning af klimaændringer, der er certificeret efter den højeste standard, Gold Standard VER. Kunden modtager et certifikat som bevis for de sparede CO₂-emissioner. Dette garanterer, at besparelserne kun anvendes til at udligne CO₂-emissioner én gang; de tilhørende certifikater bliver efterfølgende slettet i de officielle registre.

Løbende støtte til projekter, som modvirker klimaforandringer

klimaneutrales IT Leasing Klimaprojekte

Kunder, der vælger carbonZER0, støtter projekter, der beviseligt kompenserer for emissioner, f.eks. ved at øge produktionen af vedvarende energi eller ved at fremme brugen af mere energieffektive teknologier. Porteføljen spænder fra solenergianlæg og drikkevandssystemer til fair mikrokreditter og vindmølleparker. Desuden gavner projekterne lokalsamfundene ved at skabe arbejdspladser, forbedre infrastrukturen og mindske sundhedsrisikoen.

Vores projekter til afbødning af klimaændringer sikrer en bæredygtig udvikling på økonomisk, socialt og miljømæssigt plan i de respektive lande i overensstemmelse med FN's 17 mål for bæredygtig udvikling. For at bevise, at kriterierne er opfyldt, kontrolleres og certificeres projekterne i henhold til Gold Standard VER. Dette sikrer - og bekræfter regelmæssigt - at projekterne er effektive i bekæmpelsen af klimaændringer.

Oliver Schorer, medlem af bestyrelsen CHG-MERIDIAN

"Vores kunder kan simpelthen tilføje tjenesten til deres eksisterende ordre uden yderligere besvær. Vi tager os af alt for dem, herunder modregning til certificerede klimaprojekter"

Modvirkning af klimaforandringer er et must

Vores kunder og investorer har længe efterspurgt bæredygtige løsninger, og det, som før i tiden måske kun var en eftertanke, for eksempel klimaneutral virksomhedsdrift eller grøn IT, er i dag ofte altafgørende for en virksomheds succes. Miljøbeskyttelse er blevet en virksomhedsmæssig forpligtelse og bæredygtige indkøb  en moralsk forpligtelse. Bæredygtighed og bekæmpelse og klimaforandringer er blevet et must for virksomheder ud fra et miljømæssigt, socialt og kommercielt perspektiv. Med carbonZERO kan vores kunder ikke bare forbedre deres image takket være kulstofneutral it-finansiering, men også yde et positivt og transparent bidrag til deres miljøaftryk.

IDG Lukas DK
Cirkulære IT-løsninger

Stadig flere virksomheder øger deres indsats for at finde bæredygtige tilgange til drift og forretningsudvikling, ligesom klimavenlige aktiviteter er blevet en afgørende differentierende faktor. Særligt i takt med, at kun bæredygtige forretningsmodeller med rimelighed kan forventes at få succes på lang sigt. Koblingen mellem ​​innovative løsninger og bæredygtige er vigtige elementer på vejen mod et bæredygtigt samfund med større fokus på en cirkulær økonomi – og for CHG-MERIDIAN er det mere end blot tomme ord...

Læs mere 

Har du et spørgsmål?

Leder du efter svar eller rådgivning? Kontakt os!

CarbonZERO

Vores kontaktoplysninger

Din besked

Opdag mere

Yderligere interessante oplysninger om emnet bæredygtighed og CHG-MERIDIAN
Earth Overshoot Day 2020

En besked til vores næringsliv

Vores samfund har overforbruget naturens tilgange gennem
årtier. Hvorvidt Corona-epidemien kommer til at overbevise os om at tilpasse vores forbrug mere ansvarligt og gå væk fra det
lineære system, afhænger til stor grad af udbuddet af
omkostningseffektive alternativer.